Andmeanalüütikute poolt välja saadetud küsimustikus uuriti lisaks, kuidas tuleks investoreid kaitsta hinnakõikumiste eest ning kuidas hakkaksid vastajad öiste kauplemissessioonide ajal töötama.

Aktsiabörside kõrvale on kerkinud ööpäevaringselt toimiv krüptobörs ning lisaks saab tööpäevadel ööpäevaringselt kaubelda nii USA riigivõlakirjade, valuutade kui ka aktsiaindeksite futuuridega.

Lisaks pakuvad USA aktsiatele tööpäevadel ööpäevaringset ligipääsu ka jaeinvestoritele mõeldud maaklerid nagu Interactive Brokers ja Robinhood, kus tehingule leitakse teine osapool kas ettevõtte enda positsioonide hulgast või sobitatakse tehing kokku eraldi kauplemiskeskkonnas, kus teiseks osapooleks on tihti päevasel ajal kauplevad Aasia jaeinvestorid.

Praegused ööpäevaringsed lahendused lasevad jaeinvestor sisestada ainult kindla hinnaga limiitordereid. Kui orderit ei täideta, aegub see järgmisel hommikul.

Skeptikute hinnangul annab kauplemise paus võimaluse näiteks turumaaniate korral rohkem aega kaalutletult hinnata turu seisu.

Küsimustik saadeti välja ajal, mil USA väärtpaberi- ja börsikomisjonis (SEC) tegeletakse idufirma 24 Exchange’i taotlusega ööpäevaringse aktsiabörsi loomiseks.