„Ma arvan, et see meenutas väga palju hiljutist karikamängu. Väga sarnane mäng,“ viitas Kalju ründaja Alex Matthias Tamm Soccerneti ülekandes paar nädalat tagasi toimunud matšile, kus nõmmekad jäid Promise Davidi kahe tabamuse abil peale 2:1. „Lõpp läks täna natuke rabedaks, sest neil on olemas jokker [Kaspar] Laur, kellele peale saab panna pikki palle ja nad lõid lõpus sellega teravust.“

Viimastes mängudes suurepärase hoo üles saanud Kanada passiga ründaja David sai jala valgeks ka laupäeval. 25. minutil liikus Kalju äär Pavel Marin teravalt kasti, tema tugeva tsenderduse tõrjus Kalevi kollkipper Oskari Forsman värava ette, kust David lükkas selle vasakuga võrku.

Kui avapoolajal rohkem midagi märkimisväärset ei toimunud, siis teisel poolajal tõstsid mõlemad meeskonnad rohkem oma liine. Kasu lõikas sellest Kalju, sest 55. minutil saatis Rommi Siht püstsööduga Tamme ründeliini taha jooksu ning nõmmekas lõi selle hooaja seitsmenda värava.

Kuigi mõlemal meeskonnal olid seejärel omad võimalused, siis rohkem 350-pealine publikut tabamusi ei näinud. Üleminutitel sai Tamm lüüa ka penaltit, aga Forsman tõi sellegi nurgast välja. „Mul on karjääris jooksul kõrgliigas kolm penaltieksimust, kõik Kalevi vastu ja kaks neist omakorda Forsmani vastu,“ märkis ründaja matši järel.

Kalju on meistriliigas 17 punktiga teine ja Kalev üheksaga seitsmes. Sealjuures on nõmmekad löönud tänavu 18 väravat, millest 13 on ründeduo Tamm-David arvel. „Promise’it keegi kinni ei saa, selles olen kindel. Meie ründeduo on iga parameetri põhjal Eesti ületamatu, olgu selleks pikkus, kaal ja kõik asjad,“ lisas ta. „Kui saame järgmises mängus Tartu Tammekalt kolm punkti kätte, siis võime esimese ringiga rahul olla.“