30. aprillil külastas raadio Sky Plus eetrit Kelly Sildaru, kellest esilinastub Kanadas film ning kes on ka nomineeritud aasta seksikaima naise tiitlile. Sildaru alguses puikles vastu, kui pidi Andi Raigi küsimusele vastama, kes tema arvates on tiitlit meeste kategoorias väärt. „Mulle üldse ei meeldi nii valida, aga kui ma pean ütlema, siis villemdrillem,“ sõnas Sildaru, kelle sõnul tuleb seksikus sisemusest. „Sisemine ilu on seksikas,“ sõnas sportlane.

Ka saatejuht Eleryn Tiit on Meelelahutusauhindadel TOP 3 seksikaimate naise hulgas. Ka tema annaks aasta seksikaima mehe tiitli villemdrillemile. „Kõik on seksikad minu arvates. Nad on omas asjas nii edukad ja head ja seksikus on minu jaoks kirg. Mulle meeldivad kõik, aga kui ma pean valima, siis valin villemdrillemi, sest ta on ka ühel minu plaadi lool,“ selgitab Tiit.

Hääleta ka oma lemmiku poolt

Aasta suurim ja glamuurseim seltskonnasündmus, Kroonika meelelahutusauhindade gala toimub tänavu 30. mail. Alates tänasest saavad Kroonika lugejad valida esimeses voorus kõige rohkem hääli saanud nominentide seast, kes kroonitakse sel aastal meelelahutusmaailma parimateks. Hääleta, sest sinu hääl loeb!

Esimene hääletusvoor kestis aprillikuu kolm esimest nädalat. Seejärel selgusid iga kategooria kolm parimat, kelle seast saavad lugejad nüüd valida välja lõpliku võitja. Teine hääletusvoor kestab 13. maini.

Tänavu jagatakse auhinnad välja kümnes kategoorias:

aasta seksikaim naine

aasta seksikaim mees

aasta meelelahutaja

aasta artist

aasta raadiohääl

aasta telesaade/-seriaal

aasta saatejuht

aasta Eesti film

aasta suunamudija

aasta podcast

Aasta glamuurseimat auhinnagalat juhivad armastatud näitleja Jan Uuspõld ja endine telesaate „Stuudio“ juht, tuntud investor Katri Teller. Otsesaadet suurejoonelisest auhinnagalast saab vaadata TV3 vahendusel.