Soraineni juhtivpartneri Aku Soraineni sõnul on Allar Jõksi liitumine suurepärane võimalus tugevdada meeskonda väga kogenud juristiga, kes omab laia kogemust erinevates õiguse valdkondades ja kes on oma pika ringkonnakohtuniku karjääri jooksul saanud ka väga hea kogemuse õiguse kohaldamises, teatas advokaadibüroo.
„Ka isikuna sobib Allar Jõks meie meeskonda suurepäraselt, kuna ta on tuntud eestkõneleja seaduste ja nende õiglase kohaldamise eest. Tema ja meie büroo väärtushinnangud ühilduvad väga hästi,“ lisas Sorainen.

Sorainen on integreeritud regionaalne äriõigusele spetsialiseerunud advokaadibüroo, mis pakub kõrgekvaliteetset õigusteenust nii välisinvestoritele kui ka kohalikele ettevõtjatele Baltikumis ja Valgevenes.
Käesoleval hetkel töötab Soraineni Tallina, Riia, Vilniuse ja Minski kontorites kokku üle saja advokaadi ja juristi.
2008. aasta detsembris omistasid The Financial Times ja Mergermarket Sorainenile Baltic Legal Advisor of the Year 2008 tiitli.
Jaanuaris nimetati Sorainen PLC Which lawyer? Law Firm Awards 2009 konkursil Baltimaade aasta advokaadibürooks ning sama tunnustuse sai Sorainen ka rahvusvaheliselt väljaandelt International Financial Law Review.