Erinevad foorumid on täis huvilisi, kes paluvad soovitada häid selgeltnägijaid ning ennustajaid. Sellest hoolimata jagatakse kontakte küllaltki vastumeelselt. Teema, mida üldjuhul täiesti välditakse, on teenuse hind, kuid põhjalikuma uurimistöö käigus on võimalik ka sellesse selgust saada.

Ennustaja Edgar Egipt, keda tuntakse kui Mähe Edgarit, küsib ennustusseansi eest 20 eurot. Foorumites räägitakse, et ta ennustab nii kaartidelt kui näkku vaadates ning kiideti ka tema täpsust.

Tallinnas Kristiines tegutsev ennustaja Polina peaks küsima seansi eest 15 eurot. Ennustaja Amita, kelle ennustuste täpsust kiidetakse, võtab seansi eest 20 eurot. Ka Viljandis elava Ülle tunniajase seansi eest võetav töötasu on kuuldavasti 20 eurot.

Kodu puhastamist pakkuv Löwenruh ütleb, et keskmine korteripuhastuse sessioon maksab „mõistliku kahekohalise arvu“. Sama tasu sees pakub ta ka lisaks Taro kaartidega konsulteerimist.

Ka ennustusäri käib ajaga kaasas ning mõnedki sensitiivid on Facebooki kolinud. Näoraamatust on võimalik leida näiteks lehekülg Igapäevane Maagia, kus ennustusseansi eest küsitakse 15 eurot. Igapäevane Maagia paneb erilist rõhku reklaamile, on korraldatud mitu „jaga ja võida“ kampaaniat. Lehekülg Anete Horoskoobid ja Ennustused pakkus märtsis lühikese ennustuse eest soodushinda 5 eurot.

Arvatavasti küsitakse ka kõrgemaid hindu - foorumites on räägitud summadest, mis ulatuvad kuni 700 euroni. Sellist hinda küsivat Ilona Kaldre.

Erinevad ennustustelefonide tariifid on väga erinevad. Kõneminuti hinnad algavad 78 sendist ning ulatuvad 19,23 euroni, keskmine hind jääb 1,10 euro tasemele.