„Üks Taani raadiojaam palus minult intervjuud seoses Donald Trumpiga,“ ütles ta. „Et kas mul oleks öelda midagi positiivset tema või tema majanduslpaani kohta. Minu jaoks on Donald Trump absoluutselt jälk inimene, kelle vaated immigratsioonile ja kaubandusele on minu omadele vastupidised.“

Ta lisas, et on kajastanud presidendi valimisi finantsturgude perspektiivist ja selles osas ei ole see oluline teema, eriti arvestades finantsturgude reaktsiooni.

Ta ütles, et Trump on vanakooli Keynesi majanduskoolkonna pooldaja.
Finantsturud olid suhteliselt rahulikud valimistulemuste suhtes.

„Minu jaoks viitab see, et Trump ei ole kunagi võimeline ellu viima paljusid piinlikke lubadusi väliskaubanduse ja immigratsiooni osas, mida ta tegi valmiskampaanias,“ kirjutas ta. „Lisaks võib turgude käitumisest lugeda välja, et valmiste tulemus ei vii USA majandust langusesse ega kutsu esile üleilmset majanduskriisi.“

Ainsana reageeris oluliselt valimiste peale võlakirjaturg. Trump on juba lubanud suurendada eelarvekulutusi infrastruktuurile ja lubanud olulisi maksukärpeid. Et vabariiklased saavad kontrolli Kongressi mõlema koja üle, peaks ta olema võimeline osa nendest lubadustest ka ellu viima.

Oluline on see, et kui USA valitsuse 10-aastase võlakirja tootlus tõusis märgatavalt ja 2-aastase oma vähe. Sellest võib välja lugeda, et investorid ei usu, et keskpank rangema rahapoliitikaga suudaks täielikult nullida ekspansiivsema eelarvepoliitika mõju.