Investorite kaasamist tutvustanud Kristel Raidla põhisõnum oli, et enne rahastajate juurde pöördumist tuleks ära teha kodutöö ja vaadata üle, kas kõik olulised kokkulepped on ka kirja pandud, mitte ei asu lihtsalt ühe inimese peas.

Kui näiteks firma esimesele palgalisele töötajale on suusõnaliselt lubatud osalust, tuleks see enne omanikeringi laiendamist kindlasti paberile vormistada. Mida edasi, seda suuremad probleemid võivad tekkida, kui mõne võtmeisiku lahkumisega peaks kaduma ka näiteks kontakt Ameerika edasimüüjaga - see võib tähendada ettevõtte kogu tegevuse seiskumist.

Raidla sõnul peaks kiirelt arenev ettevõte oma rahavajaduse kindlustama vähemalt pool aastat ette, et vältida äri ja arengu katkemist. Rahastajat otsides on oluline pöörduda õigete inimeste ja organisatsioonide poole - enamik investoreid on spetsialiseerunud mingitele kindlatele valdkondadele, milles nad kompetentsed on.  

Boreniuse partner Peeter Kutman selgitas Ajujahi meeskondadele, et advokaadibürood tuleks vaadelda kui konsultatsioonipartnerit, kes kaitseb ettevõtte ja omanike huve ja aitab vältida vigu. Tema sõnul ei tasu noorel ettevõttel suuri õigusabikulusid karta - koostöö alguses lepitakse kokku, mida on vaja teha ja mis see maksma läheb, nii et halbu üllatusi ootamas ei ole.