Tallinnas hindas žürii ärakuulatud ideedest elujõulisemateks kava muuta erakorralise arstiabi teenus kiiremaks ja täpsemaks, kasutades militaarmeditsiini õppetunde; idee anda uus elu nõuka-aegsetele tugeva konstruktsiooniga diivanitele; ning algatuse valmistada dolomiidist moodulkorstnaid. Kohtunikud Peeter Kutman, Rando Rannus ning Indrek Kelder otsustasid kogu auhinnaraha 250 eurot anda inspiratsiooniks meditsiinilahendusele MIST.

Tartus valiti välja inimese ja pereliikmete terviseinfo mobiilirakendus Health Notebook; eksklusiivseid puidust vanne valmistav Khis ning taksotellimise äpp mTakso. Auhinnaraha pälvis Khis.

Pärnus olid žürii lemmikuteks mobiilne UV-kiirte mõõtmise lahendus; mobiilne metsamaterjali mahu mõõtmise seade ning ökotee. Auhinnaraha 250 eurot otsustas žürii jagada viie osalenud võistkonna vahel.

Väljavalitud ideed said pääsu otse Ajujahi 100 parema sekka ning nad asuvad novembri alguses kaitsma oma ideed žürii ees, kes otsustab nende valimise kuu vältavasse arenguprogrammi ja sealt edasi telesaatesse ning Ajujahi finaali, võistlema 50 000 eurose auhinna nimel.