Moodul-lauad TORELT on kerged, tugevad ja stabiilsed. Neid saab kasutada erineva suuruse ja kujuga lauapindade moodustamiseks kas üksikult või magnetitega üksteise külge ühendatuna. Lauad mõjuvad ka virnastatult kena skulptuurina. Ühe kuju ja suurusega moodulitest on võimalik koostada näiteks pikka sirget, sik-sakilist, sõõrjat või kaarekujulist lauapinda. Moodulid on omavahel ühendatavad kerge liigutuse abil ning sama lihtsalt saab neid ka lahti ühendada.

Ärileht uuris meeskonnalt, kuidas on läinud tootearendus ja lansseerimine ning millisena nähakse ettevõtet ja moodul-laudade turgu tulevikus.

Kuhu olete jõudnud toote arendamise-ja lansseerimisega tänaseks päevaks?

Hetkel on üks klient, kellele müüsime juba teise partii. Tootearendus liigub äravõetavate jalgadega laua arendamise suunas.

Mis on seni teie meeskonna kõige silmapaistvam saavutus?

Laudu on müüdud 52 tükki ning oleme saanud kinnitust, et igapäevaelus toimivad nad hästi. Eesti Sisearhitektide Liidust saime edasiseks tootearenduseks loomestipendiumi.

Mis on olnud kõige suuremad takistused ideede teostamisel?

Tootmises allhanke kvaliteedi ebaühtlus ja tähtajad.

Mis on olnud teie meeskonna jaoks suurim õppetund?

Oleme õppinud, et oluline on tutvustada toodet ja kindlastu uurida, mida tegelikult vajatakse...

Kus ja millisena näete oma ettevõtet aasta pärast?

Äravõetavate jalgadega laud on vormunud turule sobivaks tooteks, laua viimistlusmaterjalid on selgunud, leitud korrektsed koostööpartnerid. Müüme laudu hästi ja kasumlikult.

Kui peaksite valima Ajujahi TOP30 seast ühe lemmiku, kes see võiks olla ja miks?

Palju on toredaid ideid, mis on kasvanud välja isiklikust vajadusest. Meie lemmik aga on Kriidik, sest hästi on tabatud ära tänapäeva inimeste (suurte ja väikeste) vajaduse osaleda. Paistab välja väike vineeritükk, aga teeb ära suure töö... Miljoneid ei too, aga inimesi toidab ning seda mitmes mõttes.