Siinkohal mõned äriideed, mis 100 hulka pääsesid. Ajujahi äriideed on jaotatud seitsmesse kategooriasse, valisime ühe idee igast kategooriast.

Skysight

Mehitamata kopteriga teimimisteenuse pakkumine, ülelennuga kogutavad massandmed seotakse geoinfosüsteemi abil hoonetega.

Noorte Tööbörs (NTB)

Idee on luua veebilehekülg kus on ettevõtjad, kes pakuvad hooajalist tööd või pikemaks perspektiiviks noortele, kes soovivad leida tööd või teenida oma esimene taskuraha.

Aklatan

Tasuta enda kirjutatud raamatute avaldamise keskkond. Avaldatud raamatuid saab lisakuludeta illustreerida, kujundada, tõlkida, helindada.

Isamaaline Inkasso

Isamaalise Inkasso teenuse pakkumine lastevanematele, kelle laste suhtes on elatise asjades jõustunud kohtulahendite täitmine riigi poolt pakutavas täitemenetluses osutunud äärmiselt ebaefektiivseks.

Eluring

Eluring võimaldab jälgida teie lähedaste tervist, kasutades selleks vaid nutitelefoni ja käekella.

Virtuaalne lambafarm

Interaktiivne veebikeskkond, mille kasutajad saavad valida endale lamba(talle), mille omanikuna nad saavad päris lamba elus kaasa lüüa (pildid, videod, päevateekond kaardil, lisatoitmise võimalus jne.)

 Burgeriautomaat

 Burgeriautomaat, mis asuks näiteks automaattanklates või linnadesse sisse- ja väljasõidul.

Täpsem auhinnafond:

Arendusraha, mis jaguneb finaali pääsenud meeskondade vahel: 4000 eurot

Publiku lemmik: 1000 eurot

Esikoht: 17 000 eurot

Teine koht: 10 500 eurot

Kolmas koht: 7 000 eurot

Lisaks on ka mitmeid eripreemiaid, millega saad tutvuda siit.2013. aastal võitis konkursi meeskond Kids OS, kes töötas välja nutiseadmetel töötava operatsioonisüsteemi, millega vanem saab jälgida lapse liikumist ja tegemisi.