Just selliseid kõrvarõngaid toodab Anu Tamm, kes ise peab end vaba mõttelennuga omas mullis optimistiks. Tema loodud brändi nimeks on Edevuse Laat, mille alt toodetakse ainulaadse tehnoloogiaga vahvaid kõrvarõngaid. Nende valmistamisel kasutatakse kombinatsiooni laserlõikusest ja mitmeetapilisest käsitööst.

Su kõrvarõngastel on lõbus temaatika ja vahvad nimetused — kust saad inspiratsiooni?
Inspiratsioon tuleb ikka ootamatult ja lainena. Seda naljalt ei ole, et tuleb ühe pildi idee ja kogu muusika. Kui inspiratsioon on parasjagu peal, siis ma lihtsalt säran ja teen kõiki asju läbisegi ja palju korraga, nii kaua kuni laine kestab. Pärast võtan päikse kätte või teki alla kerra, loen raamatut või söön rahulikult mõnd lemmiktoitu kuni järgmise laineni. Mind üldiselt inspireerivad värvid ja mustrid kõige enam ning sealt tuleb edasi kõik muu. Muster võib väga sageli olla ka rütm ja rütm võib olla visuaalne.


Kus Sa pesitsed? Kus Su tooteid leida ja osta võib?
Edevuse Laadal on meeldiv koostöö mitmete Eesti disainipoodidega, näiteks Tallinnas Nu Nordik ja Oma Asi, aga ka üle Eesti mujal ning pisut ka riigipiiridest väljas. Isiklikke või suuremaid eritellimusi saab ajada läbi www.edevuselaat.ee kodulehe minuga otse. Eriti mugav e-poe variant on aga näiteks hiljuti avatud Eesti Disaini osakond Osta.ee-s: www.osta.ee/eestidisain

Kuidas tekkis majandusharidusega Anul idee hoopis ehteid valmistama hakata, mis teda inspireerib ning mis on parim kompliment, seda kõike saab lugeda täispikast intervjuust Osta.ee blogis.

Edevuse Laada kõrvarõngad on müügil Osta.ee uuel Eesti Disaini lehel.