Aga teie vähesed, kes te siiski veel ei tea, mis see on – see on üks täiesti universaalne riietusese, mis aitab tuttavat hüüatust „Appi – mul pole mitte midagi selga panna“ vältida. See on tehtud kahekordsest taastöödeldud kangast, disainitud ja õmmeldud siinsamas väikeses Eestis kuid vallutab suure hooga tervet maailma.

Nii ägedaid asju saavad teha ainult väga säravad inimesed ning just sellised ongi TUUBi loojad Tiiu Roosma ning Kadri Vahe. Õnneks olid nad nõus vastama mõnele küsimusele, et ka meie särava duo hoogsast energiast osa saaksime.

Kes või mis on TUUB?
TUUB on iga naise garderoobi rikastav nutikas rõivaese. Eestis tehtud!

Kuidas TUUB sündis? Kirjeldage! Kuidas Te tandem üksteist leidis?
TUUB sündis huvitavast kangaleiust ja soovist luua üheskoos midagi lõbusat, samas lihtsat ja praktilist.

Kaua Te olete tegutsenud?
Mõttetöö ja ettevalmistused algasid varem, kuid turule tulime eelmisel suvel. Ehk, et TUUB on ametlikult umbes aasta vana.

Millised on tulevikuplaanid? Kas TUUB-i kõrvale sünnib ka teisi tooteid?
Hetkel oleme plaaninud hoida fookust ja keskenduda olemasolevale tootele. Maailmas on veel palju naisi, kellel ei ole TUUBi. Värvi- ja mustrivalik aga täieneb ja uueneb pidevalt ning lubame, et igav meiega ei hakka!

Kes on TUUB-i sihtrühm?
​Tegelikult võime öelda, et meie sihtrühm on kõik naised, kes tabavad end vähemalt mõnikord mõttelt, et neil pole taas midagi selga panna – TUUB aitab alati hädast välja.Meilegi üllatusena on TUUB väga armastatud näiteks lapseootel ja imetavate naiste seas. Samuti on see pea asendamatu toode neile, kes armastavad kergelt reisida.

Kuidas peita TUUBi abil iluvigu? Kui palju neiud ise oma loomingut kannavad? Miks just taastöödeldud materjal? Vastused neile küsimustele saad täispikast intervjuust siit.

Vahvad TUUBid on müügil Eesti Disaini lehel.