Kokku toimub Narvas 22 üritust, mille sekka mahuvad nii eesti- kui venekeelsed seminarid, infopäevad, ettevõtete külastused ja meistriklassid. Ürituste korraldajaks on Narva Linna Arenduse ja Ökonoomika Amet koos partneritega.

Ettevõtlusega alustada plaanijad ning juba tegutsevad ettevõtjad võivad osa saada teisipäevasest infopäevast, kus lisaks piirkonna ettevõtluskeskuste esindajatele räägivad toetustest ka Majandus- ja Kommunikatsiooniministeeriumi ning Töötukassa esindajad.

Tegutsevatele ettevõtjatele on suunatud seminarid „Logo ja brändimaterjalid väikeettevõtjale“, "Elamust toetav struktuur ja meeskond" ja "Kuidas LinkedIn enda jaoks tööle panna".

Noorteürituste seast korraldab seminari "Kuidas olla aus ja rikas" Ettevõtluskõrgkool Mainor. Samuti toimub Astri Kaubanduskeskuses traditsiooniline koolifirmade laat, kus ettevõtlikud koolinoored müüvad oma valmistatud tooteid. Päeva käigus kuulutatakse välja ka piirkonna parim koolifirma.

Piirkonna arengule on suunatud LoovEesti, TÜ Narva Kolledži ja Ida-Viru Loomemajanduskeskuse poolt korraldatavad esimene regionaalne hackathon TeamLab@Ida-Viru, kus saavad kokku disainerid, insenerid, kogukonna aktivistid, äriarendajad ja loovalade esindajad, et koos mentoritega teha valmis uudsed lahendused ja rakendused Ida-Viru jaoks.

Ettevõtlusnädala eesmärgiks on arendada inimestes ettevõtlikku eluhoiakut, soosivat suhtumist ettevõtlusesse ning innustada kasvupotentsiaaliga ettevõtjaid astuma ettevõtluses edasisi samme. Ettevõtlusnädala programmi moodustavad ettevõtlikkust edendavad kohalikud algatused erinevates Eesti maakondades.

Jaga
Kommentaarid