Mida Sul oleks tark teha, et oma vaba raha kasvama panna, aga seejuures mitte tarbetult suuri riske võtta? Vastus on lihtne: alusta investeerimisega ja küsi nõu professionaalidelt!

Kui palju võiksid investeerides teenida?

Toome lihtsa näite: kui panid viis aastat tagasi arvelduskontole 3000 eurot, siis on Sul seal tänagi 3000 eurot. Kui aga oleksid viis aastat tagasi paigutanud 3000 eurot Mandatum Life’i pakutavatesse investeeringute haldusteenuse lahendustesse, oleks Sul tänaseks juba 3490–3820 eurot, sõltuvalt sellest, millise lahenduse valisid.

Kuna Mandatum Life’is investeerid läbi investeerimisriskiga elukindlustuse, pead arvestama ka sellega, et hea tootlus minevikus ei garanteeri samasugust tootlust tulevikus. Seetõttu tasub Sul enne investeerimisotsuse tegemist tutvuda erinevate lahenduste tingimustega ning teha endale selgeks võimalikud riskid.

Millal tasuks alustada?

Selleks, et saaksid otsustada, kas Sinu jaoks on just praegu õige aeg oma rahaga midagi tarka ette võtta, vasta palun kolmele lihtsale küsimusele:

  1. Kas Sul seisab arvelduskontol vähemalt 3000 eurot, mida Sul igapäevasteks kulutusteks vaja ei ole?
  2. Kas oled mõelnud, et peaksid oma arvelduskontol oleva rahaga midagi tulusamat ette võtma?
  3. Kas tahaksid investeerimisega alustamise eest saada preemia?

Kui vastasid küsimustele jaatavalt, siis jäta siia oma kontaktandmed ja Mandatum Life’i nõustaja võtab Sinuga ühendust! Oma kontaktandmete kirjapanemine ei kohusta Sind millekski, küll aga võid saada häid ideid, kuidas oma raha kasvama panna.

Lisaks on Mandatum Life’il Sulle praegu väga hea pakkumine: kui teed uude investeerimisriskiga elukindlustuslepingusse vähemalt 3000-eurose sissemakse ja kasvatad oma raha vähemalt viis aastat, lisab Mandatum Life Sinu lepingu esmamaksele veel 3% juurde! Seejuures ei pea Sa igapäevaselt oma investeeringuga tegelema, vaid Sinu eest teevad selle töö ära Mandatum Life’i professionaalsed portfellihaldurid. Küll aga hoiavad nad Sind pidevalt kursis sellega, kuidas Sinu rahal läheb.

Raha kasvatamiseks on vaja lihtsalt otsustada. Otsustada, et alustad juba täna!

Mandatum Life Insurance Baltic SE on üks edukamaid ja hinnatumaid investeerimis- ja elukindlustusteenuse pakkujaid Baltimaades. Mandatum Life’i emafirma on Mandatum Life Insurance Company Limited, mis on osa Sampo Grupist.

Jaga
Kommentaarid