Veriffi asutaja ja tegevjuhi Kaarel Kotkase sõnul on jõuline värbamine alles algusfaasis. “Praeguse prognoosi kohaselt töötab meil poole aasta pärast üle kahesaja inimese. Kasv on hoogne, kuid kasvame vastavalt klientide vajadustele. 2018. aasta alguses oli meil üheksa klienti, nüüd ligi sada," rääkis ta.

Ärimahu kasv kannustab värbamist, samas on sõel äärmiselt tihe. "Oleme teinud majasiseselt nalja, et Stanfordi või Harvardi ülikooli on kergem sisse saada, näiteks Harvardisse saab iga üheksateistkümnes kvalifitseeritud kandidaat. Konkurss meie juurde on üks kolmekümnekahele," rääkis Kotkas, lisades, et eesmärk on kasvada vastavalt vajadusele ning seda parima võimaliku meeskonnaga. Täna töötab meil inimesi nii Ameerika Ühendriikidest, Brasiiliast, Ghanast, Jaapanist kui mujalt – rahvusvahelistumine jätkub ka edaspidi,” rääkis ta.

Aasta jooksul on kasvanud hoogsalt nii Veriffi masinõppe-, verifitseerimise- kui tootearendusmeeskond. Samaaegselt on värvatud mitmeid kogenud võtmeisikud.

Arendusjuhina töötab Skype Eesti endine tegevjuht Tiit Paananen, turundusjuhina endine LHV digitaalkanalite juht Triin Uustalu, äriarenduse juhina endine Uber Baltikumi tegevjuht Enn Metsar, tehnoloogiajuhina endine Skype’i tarkvaraarhitekt Jaanus Kivistik, personalijuhina Scoro kaasasutaja Kristina Lilleõis, verifitseerimisüksust juhib endine TransferWise’i verfitseerimisüksuse juht Kreet Prants, küberpettustevastast tootegruppi juhib BrowserID asutaja Argo Mändmaa ning masinõppe meeskonda juhib endine Starship Technologies’i tarkvarainsener Taivo Pungas. Veriffi meeskonda kuulub palju põnevate hobidega inimesi.

“Kõik teavad, et Tiit on õllepruulija. Aga meil töötab ka sommeljeesid, lennukipiloote, purjetajaid, MMA-entusiaste, langevarjureid, reisiblogijaid, reisigiide, swing-tantsjaid, laulukirjutajaid,” rääkis Kotkas.

Tänaseks on Veriffil sadakond klienti üle maailma, nende seas finants- ja jagamismajanduse ettevõtted ning online-kaubamajad. 2019. aasta jaanuaris laiendas Veriff oma tooteportfelli läbi küberturvalisuse ettevõtte BrowserID omandamise, mis suudab tuvastada seadmepõhistest andmetest lähtuvad riskid. Veriff on kaasanud 8,3 miljoni dollari ulatuses investeeringuid 25 institutsionaalselt ja erainvestorilt. Ettevõttesse on investeerinud Mosaic Ventures, Y-Combinator, SV Angel, ACE & Company, LIFT99, Superangel, Taavet Hinrikus, Ashton Kutcher, Paul Buchheit, Elad Gil, Sten Tamkivi, Ragnar Sass, Taavi Kotka, endine LexisNexise tegevjuht Andrew Prozes ja paljud teised.

Veriff asutati 2015. aastal toona 20-aastase Kaarel Kotkase poolt. Mullu kevadel paigutas Nordic Business Report Kaarel Kotkase Põhja-Euroopa 25 kõige mõjukama noore ettevõtja hulka.