Järve Keskus on koduasjade ostlemiseks asjalik paik. Seal on olemas nii mööblikauplused kui valgustipoed. Samuti nipsasjakeste hulk on muljetavaldav ning keskusest ei puudu ka kohad, kust kodus olemiseks vajalikke mõnusaid riidekomplekte leida. Meie väisasime keskust just inspiratsiooni jahil olles ning jagame oma põnevaid leide ka teiega!

Aatrium

Tugitool Aatriumist viib kokku kaks külge: alati populaarse halli elutoamööbli ja pisut krutskeid täis detailid. Sobib hästi eklektilisse koju, kuid ka sellisesse elamusse, kus muidu värve pigem vähe kasutatakse.

Aatrium

Lahkasime hiljuti Põhjamaiselt etnilist sisustusstiili ja just sellised punutud korvid on need, mis sellise stiili esindajale hästi sobivad. Need passivad toanurka ilmestama või magamistuppa endasse pleede peitma.

Hemtex

Hemtex on selle aastased trendid hästi ära tabanud. Püünele on seatud karged toonid ühes sinise, rohelise ja lillaga. Sisustusse saad sellised värvid põimida aga klassika abil, puidust aksessuaaride ja neutraalsed detailidega täiustades.

Selver

Ka Selveri kodumaailmas on võimust võtnud sügisesed sisustustrendid, kuid kerges New England mõttes. Puit mööbel valgete detailidega, tähemotiivid ja puidust aksessuaarid. New England stiil on natukene sarnane meile tuntud Skandinaavia stiiliga. Küll aga on selles stiilis suur võim tumedal puidul, rohketel nipsasjakestel, suurel hulgal tekstiilil. Lisaks armastab selline stiil ka sinist värvi ja, ilmselgelt, tähemotiive.

Rikets Lilled

Aina rohkem hakatakse ka meie kodudesse tooma elus lilli ja seda mitte ainult potilillede näol. Enam pole ka meile võõras pilt valgel jalgrattal sõitvast näitsikust, kelle rattakorv lõikelilli täis. Sellisel viisil elu tuppa lisamine on mõnus viis oma ellu rõõmu tuua. Lisaks saab lillede abil oma ruumile tihedamini uut hingamist lisada.

Koduekstra

Sellel hooajal on moes erinevad mustrid. Nii etnilised kui ka geomeetrilised. Neid saab oma ruumi lisada väikeste detailide ja aksessuaaride näol. Kodukekstrast leidsime ägeda karbi, kuhu saab peita kas pisikesi salaasju või näiteks ehteid ja klambreid.

Apelsin

Tehismaterjalidel leidub kodudes aina vähem ja vähem kohta. Kõik mis varem plastikust oli, asendatakse muuga: metalli, kivimite, puiduga. Lisaks on tõusev trend igale detailile tähelepanu pöörata. Prügikast pole enam lihtsalt koht kuhu mittevajalik ära visata vaid samal ajal täidab ka sisustusaksessuaari rolli. Sellised filmiliku välimusega prügianumad kauplusest Apelsin, on väga hea valik.

Hektor

Valgustite valimisel on nende töökindlus ja tehnilised omadused sama tähtsad kui välimus. Valgustid on hea viis, kuidas ruumi vajalikku meeleolu tekitada. Laelamp on oluline, kuid mitte vähem olulised pole taustavalgused. Nii võiks igas toas olla lisaks kohustuslikule laelambile ka põrandalamp ja paar lisavalgustit. Selliseid taustavalguseid kasutades annad ruumile kargetel sügisõhtutel mõnusa, sooja ja hubase tunde. Hea valiku leidsime Hektor Light kauplusest.

Charm

Sügis-talv perioodil on mõnus end asjadega ümbritseda. Rasked kardinad, tugevamad materjalid, rohkelt pleede, diivanipatju ja muid aksessuaare tekitavad soojema ja hoitud, hubase kodukoopa tunde. Kauplusest Charma leiad huvitavaid aksessuaare ja mööblitükke. Lisaks on see pood ka huvitav ja inspireeriv oma väljapanekute poolest.

Jaga
Kommentaarid