Vahel on just kesklinna elu see, mis kutsub. Meile võib olla nauditav inimeste lähedus ja rohkus, kõik "käe-jala juures" tunne, kesklinna glamuur ning suurlinlik elurütm.

Mõnele võib selline mõte hirmutav tunduda, kuid tegelikult on ka selles piirkonnas elamisel vägagi head küljed ja nõudlikkus sellise elu järele täiesti mõistetav. Oled sa mõelnud, et Kadrioru park võib olla sinu lastele kodupargiks? Või uudse Hiltoni hotelli ees olev Politsei park, mis lisaks praegusele igas vanuses tegevusterohkusele on ka üsna toreda ajalooga.

Ka koolid on kesklinnas käe-jala ulatuses ning piirkonna kooliks võib saada prestiižikas eliitkoolide alla kuuluv õppekeskus. Huvialaringidest ei tule selles piirkonnas puudust. Leidub spordisaale, kunstiringe, laulukoole ja kõike muud, mis koolivälise aja põnevaks teeb. Kui aga sinu lapse hobi pisut kaugemal asub, siis pole see probleem, sest kesklinlasele on kõik ühistranspordid kõige lihtsamini kättesaadavamad ja ka auto puudust leevendab tänapäeval populaarsete Taxify ja Uberi olemasolu.

Kaunid linnavaated otse elutoast

Kesklinlane teab, kuhu vahel peituda, et aeg maha võtta. Tallinn on merelinn ja väikene jalutuskäik Pirita randa või kümneminutiline autosõit Viimsisse, võivad päästa nii mõnegi stressirohke hetke. Just kesklinnaelanikud on need õnnelikud, kes saavad jalutuskäigud vanalinnas lisada oma iganädalasesse rutiini, ühes uhkete restoranide ja romantiliste kohvikutega.

Tallinna kesklinnas paiknevad valdavalt kortermajad ja on rõõm tõdeda, et uuselamuarendused ka selles piirkonnas juba rohkem just terve pere peale mõtlevad ja selline glamuur ei jää enam vaid kahekesi elavate paaride pärusmaaks.

Nii on näiteks K6 Residents, Kunderi põik 6 aadressil loodud pidades silmas seda, et rõõm koduõuel ei lakkaks. Maju ümbritseb turvaline aed ühes murulappide ja mänguväljakutega, mis seni siiski valdavalt äärelinlaste rõõm olnud on. Lisaks on majaehitusel jälgitud kõike seda, mis on kodu valimisel väga olulisteks aspektideks. K6 Residents on A energiaklassis, lisaenergia tagamiseks on katustele paigaldatud päikesepaneelid, korterites asendab radiaatoried vesipõrandaküte, mis vähendab tunduvalt õhus ringlevat tolmu hulka ning korterid on korraliku heliisolatsiooniga, et ei peaks muretsema laste liigsete naerukilgete pärast.

Selline lastetuba võib olla ka linnas kasvaval lapsel

K6 Residentsis asuvad korterid ongi just peredele mõeldud ja nii on korterid kolme- ja neljatoalised ning nõutult just rõdudega. Mõne korteri juurde kuulub ka põhjamaalasele oluline saun, mis aitab koduseid traditsioone luua ja tervist kargena hoida! Täpsemat infot leiab www.K6.ee.

Elu kesklinnas koos lastega on siiski võimalik ning õnnelikuks lapsepõlveks ei pea olema elukeskkonnaks just äärelinn. Tundub ahvatlev, kas pole?

Jaga
Kommentaarid