Vaata üle oma nõud

Taldrikud neljast erinevast serviisist, mis ei moodusta komplekti ei anna sulle midagi juurde. Investeeri kvaliteeti ja tea, et näiteks valged taldrikud on alati aegumatud, annavad igale toidule sümpaatsust juurde ja on katki minemisel alati kergesti asendatavad.

Kruusid

Kingitud kruusid, reisilt saadud kruusid, meenekruusid, kruusid poliitikute piltidega. Tuleb tuttav ette? Lase igal pereliikmel välja valida üks lemmik kruus, lisa need täis komplektile, mis mõeldud külalistele kohvi serveerimiseks ja loobu ülejäänutest. Kui aga kalleid kruuse on rohkem, siis hoiusta neid mõnda aega kuskll mujal. Kui poole aasta jooksul sa nende vastu igatsust tundnud pole, loobu nendest.

Sahtlid

Kipume ostma igasuguseid köögitarbeid, ka neid, mida me tegelikult ei kasuta. Millal sa viimati köögivilja spiraali kasutasid? Kui sa seda meenutada ei suuda, loobu sellest! Sama kehtib ka kõige muu kohta, mis sahtlis ruumi võtavad, kuid tegelikku otstarvet ei täida.

Kui see on katki, loobu sellest!

Mõraga taldrikud, kõrvata tassid, vett läbi laskvad plastikust mõõtekannud on oma töö teinud ja sul on aeg nendest lahti lasta ning loobuda. Kõik mis on katki, ei rikasta meie elu, vaid võtab ruumi. Loobu nendest!

Ole kriitiline

Jäta kööki alles ainult vajalik. Samas suuruses potid ja juba kulunud pannid võtavad samuti ruumi. Mõtle, mida tegelikult vajad ja tee valik.

Jaga
Kommentaarid