1. Madrats! Sa veedad väga olulise osa oma ajast voodis ja nii peaks olema madrats täpselt selline nagu sinule vajalik. Pole kahtlustki, et hea magamisalus võib palju maksta, aga see on investeering. Sa võid halvale ja odavale madratsile peale panna imeilusa voodipesu, aga sellest hoolimata jääb su madrats siiski ebamugavaks ning see pärsib sinu und, tervist ning muud heaolu.

2. Kui sa tahad, et su voodi oleks kui ajakirja kaanel, alati ilus ja kutsuv, siis on hea seda täiustada volangidega, linaga, mis ulatub maani. Kõigele lisaks on see igati klassikaline ja ajatu ning lisab voodile luksuslikkust ja ilmet.

3. Voodipesu valik on meie kauplustest väga mitmekesine. Keerulisem on siis, kui otsid täiesti klassikalist valget või musta voodipesu. Küll aga tee valikul kindlaks, et materjal, millest voodipesu valmistatud on, oleks looduslik, kvaliteetne, vastupidav ja hingav. Küsi kindlasti abi ka müüjatelt, kes sind õige valiku tegemisel hea meelega aitavad.

4. Tekid ja padjad on nagu inimesedki, kõik erinevad ja nii, nagu me erineme teineteisest teevad seda ka meie vajadused. Vali oma padi enda vajaduste järgi. Oluline on suurus, kõvadusaste, täide, õmblused. Pane tähele, et sinu ja su kaaslase vajadused ei pruugi patjade ja tekkide valikul ühtida.
Kaklete teki pärast? Ära karda võtta sammu Skandinaavialiku stiili poole, kus on kombeks magada eraldi tekkidega.

5. Mis oleks veel parem kui viskuda voodisse, mille pesu on just õuest kuivamast tulnud. Tead seda tunnet? Tekita endale sama emotsioon erinevate tekstiililõhnastajate või lõhnaküünaldega. Valikut on palju, aga kindlam on jääda lihtsamate, värskemate või maalähedasemate lõhnade juurde. Eriti õnnelikud peaksid olema rõdu ja aia omanikud: kasutage ära oma õnn ja kuivatage voodipesu välitingimustes!

Jaga
Kommentaarid