Hyundai tütarfirma Hyundai Commercial tegutseb finantssektoris ning pakub rahastust kommertseesmärgiks loodud sõidukite ja nende ehitustarvikute loomiseks. Koostöös IBM-iga luuakse firmale kogu tööahelas uus toimimismehhanism. Kõik automüüjad, turustajad ja tootjad saavad reaalajas ligipääsu igale tehingule, mis on uues süsteemis tehtud, samas on garanteeritud plokiahela süsteemile omane turvalisus. Samuti luuakse Hyundaile IBM-i abiga tehisintellekti baasil toimiv klienditugi.

IBM on väga jõuliselt arendamas oma plokiahela tehnoloogia rakendusi. Viimaste kuude jooksul on koostööd alustatud valitsustega, suurte pankade ja teiste finantsteenuste pakkujatega, maaletoojatega, jaemüüjatega ja kindlustusfirmadega.

Üks uutest koostööpartneritest on näiteks Ford, samuti tehti hiljuti 700 miljoni dollarine leping ühe Euroopa suurima panga Banco Santanderiga. Kanadas tehakse koostööd ravimifirma Boehringer Ingelheimiga, et plokiahela tehnoloogiaga luua arstidele ja ravimitootjatele uus andmebaasisüsteem ning USA-s luuakse IBM-iga koostöös uut tehnoloogiat, et aidata kaasa põllumajanduse arengule ja võidelda põuaperioodidega.