Uurija Greg Murton avalikustas, et hetkel otsitakse rahvusvahelisel tasandil nii kaduma läinud raha kui ka süüdlasi. Kuna krüptovaluutadega tehtud tehingud on avalikult jälgitavad, on neil juba palju infot selle kohta, kuhu raha edasi kanti. Koostööd tehakse Cryptopia juhtkonnaga ja nii praeguste kui endiste töötajatega, kes on andnud palju väärtuslikku infot.

Hiljuti leiti, et häkkerid on juba 3,2 miljoni dollari eest varastatud valuutat maha müünud. Enamik sellest müüdi platvormi Binance kaudu, kuid tehingutele saadi varakult jälile ning Binance keelas antud kontodel edasised tehingud. Koostöös teiste kauplemisplatvormidega proovitakse samal viisil vähendada kurjategijate võimalusi varastatud valuutat müüa.

Kuigi politsei saab pidevalt uut infot ning paljusid varaste tegusid on võimalik jälgida, võib võtta süüdlaste leidmine väga kaua aega. Valuutadega tehtud tehinguid on küll näha, kuid on väga keeruline tuvastada, kellele kasutatud rahakotid kuuluvad. Küberkeskkonnas kurjategijate üles otsimine ei ole võimatu, aga on sellisel juhul väga pikk protsess.