Sotsiaalselt vastutustundlik EASTPAK ja MTÜ Eriline Maailm poolt korraldatud oksjonile andsid oma kunstilise panuse seljakottide kaunistamisel Kalle Aasamäe, Julia Korovina, Igor Ziko, Svetlana Aleksejeva, Beatrice, Ed Labetski, Maria Ponomarjova (Mago), Kirill Tugov, Anton Tugov ja Piret Seppel.Kokku koguti 1590 eurot.

Lisaks lokaalsele koostööle on EASTPAK varasemalt teinud koostööd ka maailmanimedega. Aasta alguses ühendasid jõud moegeenius Jean Paul Gaultier ja EASTPAK, et tõsta teadlikkust HIV/AIDS teemadel.

EASTPAKi uued selja- ja õlakotid, reisikohvrid ja aksessuaarid on disainitud selleks, et neisse mahuks kõik vajalik, mis toovad ellu rohkem kogemusi, elevust, inspiratsiooni ja loovust.

Nii Jean Paul Gaultieri ja EASTPAKi koostööna valminud seljakottide põhikollektsioon kui lai valik tooteid sügiskollektsioonist on saadaval Solaris Keskuse 1. korrusel asuvas EASTPAKi pop-up poes.

EASTPAK asutati aastal 1952, kui Ameerika sõduritele hakati valmistati esimesi seljakotte. Tänaseks on ettevõttest arenenud juhtiv stiilsete ja funktsionaalsete linnakottide bränd, mille valikus on trendikad seljakotid, mugavad õlakotid, reisikohvrid ja teised reisimiseks mõeldud aksessuaarid.