PRAP töötas kahe päeva jooksul välja rakenduse kultuuriürituste, kontsertide ja meediatootmise lihtsamaks korraldamiseks. Lisaks sai PRAP parima muusikarakenduse ja publikuauhinna. PRAP saab auhinnana rakenduse arendamist jätkata loovmeedia inkubaatoris DIGIX, mille uus voor alustab aprillis.

Teise auhinna võitis Loomehäkil meeskond Kool, kes arendab raketöövahendit õpetajatele interaktiivse haridussisu lihtsamaks loomiseks oma klassis. Kolmandale kohale tuli meeskond Sipsik, kes arendab ristmeediarakendusi 2018 aastal valmivale täispikale lastefilmile Sipsik.

Loomehäki partnerid panid välja eriauhinna valdkondade parimatele. Euroopa digitaalse kultuuripärandi platvorm Europeana andis välja kolm auhinda kogusummas 25 000 eurot meeskondadele, kes kõige paremini kasutasid Europeana digipärandikogusid: VR Quiz, Postcarding ja Language of History. Parima kunstivaldkonna preemia sai meeskond VR Quiz, kes arendab virtuaalreaalsusrakendust ajaloo mänguliseks kogemiseks. Parima audiovisuaalvaldkonna preemia sai meeskond Sipsik.

Loomehäkil osales üle 100 häkkija ja pühapäevaõhtuste esitlusteni jõudis kokku 13 meeskonda. Loomehäkki juhendasid üle 20 mentori partnerorganisatsioonidest Microsoft Eesti, Mooncascade, Fondia, Telia, BrandManual, CreativeMobile, ERR, GameFounders, Eesti Rahva Muuseum, Eesti Filmi Instituut, MusicEstonia, Tallinna Ülikool, Europeana, Media Evolution, Eesti Kunstiakadeemia, Tartu Ülikooli Viljandi Kultuuriakadeemia, EBS ja teised.

Loomehäkk on kavas muuta iga-aastaseks ürituseks ja laieneda ka Lõuna-Eestisse. Loomehäki korraldasid inkubaator DIGIX ja Tallinna Ülikooli Avatud Akadeemia ning see oli avalöögiks ülikoolidevahelise ettevõtlikkuse arendamise programmile. Loomehäkki kaasrahastatakse Euroopa Liidu tõukefondidest.