Väljapanek sisaldab kodu sisutamisega seotud tooteid: sisustustekstiile, mööblit, valgusteid, keraamikat, klaasi; rattaid; moeaksessuaare: kotte, kingi ning ehteid. Esindatud on üle 40 disaineri, kelle hulgas on nii teenekaid kui ka äsja kooli lõpetanud lootustandvaid noori loomeinimesi, kes on auhindu saanud nii Eestis kui välismaal. Kollektsioon on põhjamaiselt karge - iseloomulik on minimalistlik stiil, naturaalsed materjalid, leidlikud lahendused ning huumor.

Eesti Disainerite Liit (EDL) loodab välisnäituste kaudu hoogustada kultuurivahetust, tutvustada Eesti kui kiiresti areneva disainimaa saavutusi ning luua võimalused Eesti tootedisaineritele võrgustumiseks ning rahvusvahelisele areenile jõudmiseks.

Eelnevalt on ekspositsiooni olnud võimalik näha Brüsselis, Tallinnas, osaliselt Londonis ja Milaanos ning Viinis. Koostöö raames eksponeeris EDL rootsi disainerite töid “Swedish Studio Works” 2015.a. Disainiööl.

Välisnäitustel on tutvustatud ka häid eesti toite ja jooke ning kõlanud eesti muusika. Eesti elustiili tutvustamine Euroopa tähtsamates metropolides omab mõju kultuuriturismi arengule ning Eesti disaini on juba märgatud. Näitust on juba kutsutud aasta lõpul nii Caeni kui ka Pariisi.

Näitust toetab Eesti Kultuuriministeerium ja KULKA.

Näitusel on esindatud: Mare Kelpman, Tarmo Luisk, Monika Järg, Stella Soomlais, Johanna Tammsalu, Karmen Saat, Andres Labi, Kärt Põldmann, Sille Sikmann, Piret Loog, Annike Laigo, Mihkel Masso, Indrek Narusk, Mihkel Güsson, Martin Lazarev, Elmet Treier, Toivo Raidmets, Reet Aus, Tõnis Vellama, Keha3, Maile Grünberg, Tanel Veenre, Kärt Summatavet jt. Idee autor ja kuraator on Ilona Gurjanova (EDL esinaine)