Eesti Disainerite Liit (EDL) on välja töötanud Eesti disaini välisriikides tutvustamiseks kontseptsiooni "Size Doesn't Matter", mis vastandab maa väiksust disainerite tihedusele ning saavutuste rohkusele. Kollektsioon koosneb kõrge kvaliteediga väikesetiraazilistest toodetest; põhiliselt autoridisaini parimatest paladest ning uutest innovatiivsetest tööstustoodetest.

Väljapanek sisaldab kodu sisutamisega seotud tooteid: sisustustekstiile, mööblit, valgusteid, keraamikat, klaasi; rattaid; moeaksessuaare: kotte, kingi, ehteid ning valikut graafilisest disainist. Esindatud on ligi 50 disainerit, kelle hulgas on nii teenekaid kui ka äsja kooli lõpetanud lootustandvaid noori loomeinimesi, kes on auhindu saanud nii Eestis kui välismaal. Kollektsioon on põhjamaiselt karge - iseloomulik on minimalistlik stiil, naturaalsed materjalid, leidlikud lahendused ning huumor.

Eesti Disainerite Liit loodab välisnäituste kaudu hoogustada kultuurivahetust, tutvustada Eesti kui kiiresti areneva disainimaa saavutusi ning luua võimalused Eesti tootedisaineritele võrgustumiseks ning rahvusvahelisele areenile jõudmiseks. Leiab aset kohtumine Saksa, Prantsuse ja Austria disainiorganistasioonide vahel.

Eelnevalt on ekspositsiooni olnud võimalik näha Brüsselis, Tallinnas, Londonis. Järgmine sihkoht on Stockholm. Näitus saab teoks tänu rahvusvahelisele koostööle designaustria ning EDL vahel, Disainiöö raames on tutvustatud Austria tööstusdisaini ka Tallinnas.