Eesti Disainerite Liit (EDL) sai kutse kultuurifestivali korraldajatelt osaleda eesti disaini näitusega 2015.aastal. Erialaliit on välja töötanud Eesti disaini tutvustamiseks välisriikides näituse kontseptsiooni "Size Doesn't Matter", mis vastandab maa väiksust disainerite tihedusele ning saavutuste rohkusele. Sõnumiga - väike maa aga palju talente - tutvustatakse eesti disaini kollektsiooni, mis koosneb kõrge kvaliteediga väikesetiraazilistest toodetest ning uutest innovatiivsetest tööstustoodetest. Väljapanek sisaldab kodu sisutamisega seotud tooteid; moeaksessuaare; rattaid ning näiteid e-riigile iseloomulikest toodetest. Esindatud on üle 50 disaineri, kelle hulgas on nii teenekaid kui ka äsja kooli lõpetanud lootustandvaid noori loomeinimesi, kes on auhindu saanud nii Eestis kui välismaal. Lisandunud on värsked Bruno tootedisaini auhinna nominendid. Kollektsioon on põhjamaiselt karge - iseloomulik on minimalistlik stiil, naturaalsed materjalid, leidlikud lahendused ning huumor.

Ilona Gurjanova, näituse kuraator: "Erialaliit loodab välisnäituste kaudu hoogustada kultuurivahetust ja disainiturismi; tutvustada Eestit kui kiiresti arenevat disainimaad ning luua võimalused rahvusvahelisele areenile jõudmiseks. Eelnevalt on ekspositsiooni olnud võimalik näha Brüsselis, Tallinnas, Londonis, Viinis ja Stockholmis. Järgmised sihtkohad on London ja Pariis. Viimane missioon viis eesti disainerid uute turgude otsingul Washingtoni".

Näitusel esinevad Stella Soomlais, Johanna Tammsalu, Maria Sidorenko, Jaanus Tamme, Urmas Lüüs, Kairi Kuuskor, Janno Nõu, Mare Kelpman, Indrek Narusk, Piret Loog, Andres Labi, Karl Annus, Mihkel Mäll / Mihkel-Emil Mikk, Mihkel Güsson, Triinu Pungits, Sofia Hallik, Tanel Veenre, Mihkel Mölder, Andres Meisterson, Monika Järg, Karmen Saat, Raili Keiv, Toivo Raidmets, Kärt Summatavet, Andres Labi, Tarmo Luisk, Mihkel Masso, Maile Grünberg, Reet Aus, Sille Sikmann, Tõnis Vellama, Elmet Treier jt. Disainerite delegatsiooni esindaja tutvustab prantsuse disainitudengitele kohapeal eesti disaini lugu.