„Kasvu taga on hulk hiigeltehinguid, tehingute arv seevastu jäi pigem stabiilseks ehk moodustas 17 485 tehingut aastas, näitab raport,“ lisas Raidla Ellex tehingutemeeskonna juht Sven Papp ning lisas, et Balti tehinguteturu langus seevastu iseloomustas euroala volatiivsus, mis seotud nii majanduslike kui ka poliitiliste mõjudega.

Ellex on Balti kolme juhtiva ja kõrgeima reitinguga advokaadibüroo ühendus Eestis, Lätis ja Leedus. 1993. aastal asutatud Raidla Ellex on Eesti kõrgeima reitinguga advokaadibüroo. Büroo osutab õigusteenust kõikides olulisemates ärisektorites ning on olnud seotud väga paljude oluliste M&A ja finantseerimistehingute nõustamisega, samuti esindanud kliente suuremahulistes ja keerukates vaidlustes. Büroo advokaadid on osalenud õigusloomes, võttes osa enam kui neljakümne seaduse ja seaduseelnõu koostamisest. Raidla Ellex on ainus Eesti advokaadibüroo, mis on juhtiva rahvusvahelise reitingufirma Chambers & Partners poolt hinnatud kõrgeimas kategoorias nii tehingute kui ka vaidluste osas.

Merger Market on sõltumatu ühinemiste ja ülevõtmiste reitinguagentuur, mis annab ülevaate tehinguteturul toimuvast üle maailma.

  • Vaata raportit SIIT.
Jaga
Kommentaarid