Uus lahendus tagab kõikidele Elektrumi eraklientidest lepinguomanikele tasuta kodutehnika kindlustuse elektririketest põhjustatud kahjude vastu kuni 1000 eurot juhtumi kohta.

Tänapäeva majapidamine on täis kõikvõimalikku kodutehnikat – televiisor, külmkapp, arvuti, pesumasin, digiboks, ruuter, samuti küttesüsteemid ja muud elektrijõul töötavad masinad, milleta naljalt oma elu enam ette ei kujutaks. Äikesest, tormist, hooletusest, või mõnest muust põhjusest tingitud elektririkke tagajärjel lakkab igal aastal töötamast sadu ja tuhandeid kodumasinaid. Paraku on Eestis aga vaid vähesed majapidamistest niisugust laadi õnnetuste vastu kindlustatud, lisaks ei pakuta selliste juhtumite läbi kannatada saanud kodutehnikale ka garantiiremonti, seisab pressiteates.

„Leidsime, et see on probleem, mille osas saame inimestele appi tulla. Pakume koos meie elektrilepinguga kindlustust ohtude vastu, mille peale inimesed sageli isegi mõelnud pole, kuid ometi on need paljude majapidamiste jaoks igapäevane võimalik risk,“ lausus Elektrum Eesti juhatuse esimees Raivo Videvik.

Videviku sõnul lähtuti uudset pakkumist välja töötades kliendi vaatenurgast, mille järgi on parim toode lihtsalt mõistetav, kergesti kättesaadav ja tasuta. „Nii otsustasimegi, et kindlustuskaitse saamiseks ei pea inimene eraldi lepingut sõlmima – piisab, kui tal on Elektrumiga kehtiv elektrileping. Mõeldud on kõikide klientide peale, mistõttu hakkab see kehtima nii Elektrumi praegustele kui ka tulevastele lepinguomanikele,“ täpsustas Videvik.

If Kindlustuse juhatuse liikme Artur Prauni sõnul annab uudne lahendus Elektrumi klientidele vajaliku kindlustunde. „Äikese ning tugeva tuulega on inimesed sagedasti kimpus voolukõikumiste ning selle tagajärjel kannatada saanud elektroonikaga. Tihti inimesed ei teagi, kas nende kodune vara on kindlustusega kaitstud või mitte. Elektrumi kliendid ei pea enam sellepärast muretsema, sest nende kodune elektroonika on automaatselt elektririkete vastu kindlustatud,“ lisas Praun.