"Tavaapteegiga võrreldes on näha, et inimesed süvenevad rohkem toodete infolehtede lugemisse ning võrdlevad erinevaid tooteid enne ostmist põhjalikumalt," ütles Apotheka Mustamäe apteegi esindaja
Kadri Tammepuu.

Tema sõnul on internetiapteegi plussiks tavaapteegiga võrreldes, et ostja saab oma valikut teha ilma, et teiste inimeste kohalolek häiriks. Seda kinnitab ka statistika – keskmiselt veedavad patsiendid internetiapteegis ligikaudu kaheksa minutit ehk kindlasti kauem kui tavaapteegis.

"Väga tihti küsivad kliendid apteekritelt nõu ka väikelapse hooldamise ja hooajaliste külmetushaiguste ennetamise ning paranemise teemadel. Ka populaarsemate ostude sekka kuuluvad just hooajatooted – immuunsust tugevdavad toidulisandid, vitamiinid (D, Multi), külmetushaiguseid ennetavad ja paranemist toetavad tooted," rääkis ta.

Suur huvi on ka erinevate ilutoodete järele.

Juba esimesel päeval osutus populaarseks netiapteegist retseptiravimi ostmise võimalus, mis näitab  tarbija kiiret kaasaminekut e-lahendustega.

Tagasiside on internetiapteegile olnud Tammepuu sõnul positiivne - tõdetakse, et kirjalikult on oma terviseprobleemidele abi otsimine lihtsam: ei pea kodust lahkuma, samuti on patsient internetiapteegis apteekriga kahekesi.