Kõik kolm bürood on ülemaailmse advokaadibüroode võrgustiku TAGLaw liikmed, kuhu kuulub üle 155 büroo ja 10 000 spetsialisti enam kui 90 riigist.

„Õigusteenuse turg on muutunud Baltikumis viimastel aastatel konkurentsitihedamaks nii advokaatide arvu kui ka uute büroode näol. Samas on suurenenud nii rahvusvaheliste kui ka kohalike klientide vajadus riikideülese teenuse järele. Balti riike nähakse reeglina pigem ühe turuna, mistõttu on võimekus pakkuda teenust kõrgel tasemel korraga nii Eestis, Lätis kui Leedus äärmiselt oluline. Võttes arvesse neid muudatusi ning meie aastatepikkust tulemuslikku koostööd heade kolleegidega Lätist ja Leedust, on ühise kaubamärgi Leadell alla koondumine meie jaoks loogiline ja ajakohane samm," märkis advokaadibüroo Leadell Pilv asutaja ja juhtivpartner Aivar Pilv.

Bürood jätkavad Balti riikides õigusteenuse pakkumist Leadell kaubamärgi all, samas säilib igal bürool seos ka oma ajaloolise nimega - Eestis jätkab büroo nime all Leadell Pilv, Lätis Leadell Fogels, Vītols & Paipa ning Leedus Leadell Balčiūnas & Grajauskas.

Advokaadibüroo Aivar Pilv asutati Tallinnas 1993. aastal ning kolm aastat hiljem avati ettevõtte osakond Tartus. Täna töötab büroos kokku 25 oma valdkonna spetsialisti, sealhulgas 16 advokaati ja õigusnõustajat.

Advokaadibüroo Fogels, Vītols & Paipa asutati Riias 2005. aastal, et luua tugev oma ala professionaalide meeskond, keda ühendavad märkimisväärsed akadeemilised teadmised, innovaatiline nägemus ja dünaamiline lähenemine oma tööle ning loominguline mõtlemine. Täna töötab ettevõttes 10 oma valdkonna spetsialisti, sealhulgas 8 õigusnõustajat.

Balčiūnas & Grajauskas asutati 2009. aastal Vilniuses kahe advokaadibüroo - Balčiūnas & Partners ning Grajauskas & Partners - ühinemisel. Ettevõtte asutajad on tuntud Leedu advokaadid Gintaras Balčiūnas ning Marius Grajauskas. Täna töötab ettevõttes 23 oma valdkonna spetsialisti, sealhulgas 20 õigusnõustajat.