Meedias on juba kirjutatud, et Downing Streeti kass Larry ei lahku koos Cameronidega. Mida see aga näitab?

Larry jääb Theresa Mayd ootama ning see tekitab mitmeid küsimusi. Esiteks kõige olulisem: milline mees jätab kolides maha oma kassi?

Vastus: mees, kellele tegelikult ei meeldi kassid ja kelle oma see kass tegelikult ei olnudki.

Jah, nii see on, Larry oli vale. Ta oli osa spinnist ja brändingust. Ta toodi mängu selleks, et näidata härra Cameroni sooja ja armsa inimesena. Taheti, et ta näiks tavalise inimesena. Aga mehele endale ei meeldinud Larry ja talle ei meeldi kassid.

Kõik, kes on David Cameroniga kass Larryst rääkinud on täheldanud, et ta kasutab temast rääkides väljendit „it" ehk „see".

Peagi endiseks peaministriks saav Cameron on koera-inimene. Labradori-sarnane tegelane: soliidne ja uhke. Tal on suur soov kõigile meeldida ja ta ei suuda jätta kasutamata võimalust hüpata igasugusesse veekogusse, millest ta möödub.

Seetõttu ei elanud Larry peaministri pere korteris vaid all korrusel asuvas kontoris. Tema eest kantsid hoolt büroo töötajad. Ta magas tihti radiaatoril, mis asus kuulsa musta ukse juures. Ja kontorisse ta ka jääb. Samal ajal kolivad Cameronid kassivabasse elamisse.

Selline on siis härra Cameroni epitaaf: koerainimene, kes teeskles, et armastab kasse.