Eestis oma peakontori avanud CoinMetro alustab peagi oma krüptoraha ja teiste krüptovarade keskkonnaga, millega soovitakse maailma vallutada. Tänavale on üles seatud ka krüptilised sõnumid. Mis on nende taga?

Ettevõtte sõnum on, et Eesti on maailmas esirinnas, võttes riigivalitsemisel kasutusele uusi tehnoloogiaid. Eesti pakub kodanikele riigiga asjaajamiseks e-teenused, rakendab infosüsteemides blockchain-tehnoloogiat ja on andnud välja juhised krüptoraha avaliku esmapakkumise läbiviimiseks. Eesti on ka esimene riik Euroopa Liidus, kes võttis vastu 5. rahapesu tõkestamise direktiivi. „Tallinn maailma krüptopealinnaks!" kõlab nende loosung.

Reklaamid

Aga saaks veel paremini - krüptovaldkonna regulatsioonid Eestis on täna liiga leebed!

Atraktiivne e-keskkond meelitab Eestisse uut ettevõtlust. Samas oleme jõudnud olukorda, kus krüptovaradega seotud litsentside ja tegevuslubade jagamine võib lõppeda löögiga e-Eesti tugeva maine pihta.

Euroopas on riike, mis tegelevad juba täna aktiivselt oma krüptokeskkonna reguleerimisega ja on Eestist juba ette läinud. Tegemist on klassikalise olukorraga, kus paigalseis on tegelikult tagasiminek. Krüptoteenuse arendajana plaanime me siiski oma teenusega jõuliselt edasi liikuda ja olla hiljemalt järgmise aasta kevadel kõigile avalikult kättesaadav.

Krüptomaailmas pole korruptsioonile kohta

e-Eestit ehitavad ausad ja arukad - nii oleme jõudnud sammuda paljudelt #eestära ja jagame täna oma kogemusi ka neile, kes alles ehitavad oma e-riiki. Koos saaksime e-Eestit edasi arendada ja luua Eestist eduka, turvalise ning läbipaistva krüptokeskuse, kus pole kohta korruptsioonil.

Rahapesu ja teadmata päritolu varade kantimised iseloomustavad eilse päeva finantsmaailma. Vastupidiselt müütidele, on krüptomaailmas kõik tehingud registreeritud ja võimalik mööda nende ajalugu ajas tagasi minna nii kaugele kui vajalik.

Blockchain-tehnoloogia, tagab andmete terviklikkuse nii finantssektoris, kui ka paljudes teistes valdkondades. Eesti riigil ja siinsetel ettevõtjatel on selles osas väga palju kogemusi ja tugev kompetents.

Kuidas muuta Eesti atraktiivseks ja turvaliseks krüptokeskuseks?

Hea poliitik, ametnik, finantsspetsialist või krüptoekspert - kutsume Sind kaasa mõtlema! Vaatame koos üle krüptovarade tänased regulatsioonid ja töötame välja senisest targemad reeglid!

#KõikKõigiEest

Atraktiivne ja turvaline virtuaal- ja ettevõtluskeskkond aitab luua kõrgemat väärtust nii krüptoteenuste pakkujatele kui ka krüptovaradega kauplejatele. Tänaste muudatustega panustame tulevikku ja aitame ka edaspidi Eestil olla innovaatiliste e-riikide esirinnas.