“Karmen on silmapaistev advokaat, kellel on ette näidata muljetavaldav kogemuste pagas. Temas on sära ja inimlikkust, mis teevad temast tipptegija, keda usaldatakse ja imetletakse. Ta on uue põlvkonna advokaat, kelle haare on tuntav nii Eestis kui rahvusvaheliselt ning mul on äärmiselt hea meel tervitada Karmenit partnerite ringis,” sõnas Triniti juhtivpartner Villu Otsmann.

Turk on näiteks edukalt esindanud Äripäeva vaidlustes Tallinna linna ja LHV-ga, Delfit Euroopa Inimõiguste Kohtu suurkojas ja Viasati autoritasude vaidluses. 2012. aastal oli ta ACTA avaliku arutelu algataja ning pälvis selle eest ka Eesti Infotehnoloogia ja Telekommunikatsiooni Liidu aasta tegija auhinna.

Vandeadvokaat Karmen Turk liitus Triniti advokaadibürooga 2009. aastal. Ta juhib Triniti intellektuaalse omandi, meedia- ja inimõiguste töögruppi. Partnerina ootab Triniti temalt kui väga innovatiivse geeniga advokaadilt uusi ideid õigusabis.

Turk õpib Tartu Ülikoolis doktorantuuris ning alates 2014. aastast töötab ta Tartu Ülikoolis intellektuaalse omandi ja inimõiguste külalislektorina. Rahvusvahelisel tasandil on ta eksperdi ja komiteede liikmena kaasatud Euroopa Nõukogu ja Euroopa Liidu töösse interneti- ja meediavabaduse valdkonnas.