Eestis on seni valitud kaks „Unistuste tööandjat“. Esimese „Unistuste tööandja“ tiitli võitis Sisekaitseakadeemia ja eelmise LHV Pank AS.

„Kuna konkurents talentide pärast on ülitugev, siis on tiitel «Unistuste tööandja» ihaldusväärne paljudele ettevõtetele, kuna see näitab ju töötajatele selgelt kätte, et selles organisatsioonis mõistetakse töötajate vajadusi ja osatakse neid parimal viisil rahuldada,» selgitas konkursi eestvedaja Anu-Mall Naarits.

Nagu varasematel aastatel nii ka seekord algab konkurss töötajate kiitmisvoorust, kuhu oodatakse kõigi nende Eestimaa töötajate panust, kes soovivad oma tööandjat kiita vähemasti ühe asja eest. „Kiida oma tööandjat“ kampaania kestab 30.novembrini. Anna oma panus ja tõsta ettevõte kus töötad väärikalt esile. Kiitusi ootame ka loo juurde kommentaariumi!

Kiida oma tööandjat siin!

Ka ettevõtted ise saavad oma kandidatuuri konkursile üles seada, laekunud avaldused vaatab üle ekspertidest žürii, kes valib jaanuari keskpaigaks välja viis finalisti: kolm erasektorist, ühe mittetulundus- ja ühe avalikust sektorist.
Kõigi inimeste vahel, kes oma tööandjat „Kiida oma tööandjat“ kampaania raames kiidavad, loositakse välja tasuta pääse 28. jaanuaril 2016 toimuvale „Unistuste tööandja: 100 ideed“ konverentsile, kus tehakse muuhulgas teatavaks ka „Unistuste tööandja 2016“.