„Üha rohkem ettevõtteid on mõistmas, et töötajad on nende suurim vara, kelle õnnelikuks tegemisse ja motiveerituna hoidmisesse tuleb panustada. Seega on «Unistuste tööandja» tiitel ihaldusväärne paljudele ettevõtetele, kuna näitab nii töötajatele kui ka avalikkusele selgelt kätte, et selles organisatsioonis neid seisukohti väärtustatakse,“ selgitas konkursi eestvedaja Anu-Mall Naarits.

Unistuste tööandja leidmise konkurss algab kiitmisvoorust, kuhu on oodatud kõigi Eestimaa töötajate panus, kes oma tööandjat millegi eest kiita soovivad. „Kiida oma tööandjat“ kampaania kestab 30. novembrini.

Kiida oma tööandjat siin! Kiitusi ootame ka loo juurde kommentaariumi.

Seni on „Unistuste tööandja“ tiitli võitnud Sisekaitseakadeemia, LHV Pank AS ning Teaduskeskus AHHAA.

Oma kandidatuuri saavad konkursile esitada ka ettevõtted ise. Oodatud on kõik erasektori, mittetulundus ja ka avaliku sektori ettevõtted. Jaanuari keskpaigaks valib ekspertidest koosnev žürii osalejate seast finalistid, kes töötajatesse panustamisega enim silma paistavad.

Kõigi inimeste vahel, kes oma tööandjat „Kiida oma tööandjat“ kampaania raames kiidavad, loositakse välja tasuta pääse 8. veebruaril 2017 toimuvale „Unistuste tööandja: 100 ideed“ konverentsile, kus tehakse muuhulgas teatavaks ka „Unistuste tööandja 2017“.