Anu-Mall Naaritsa sõnul on kiituste kogumise üks eesmärk juhtida ettevõtete ja organisatsioonide tähelepanu sellele, et töötajad märkavad ja oskavad väärtustada ka seda tööd, mida tehakse organisatsioonis nende heaolu, motivatsiooni ja arendamise huvides palgamaksmise kõrval.

„Kõige rohkem ongi kasu neist kiitustest, kus leiavad äramärkimist mingid konkreetsed teod, põhimõtted või lahendused, mida töötaja oma töökohas kõrgelt hindab,“ rääkis Naarits.

10 lahedamat kiitust eelmistest aastatest:

  • "Tegu on väga motiveeriva ettevõttega, kus unistustel ja võimalustel ei ole piire."
  • "Väga korralikult töötav koolitusprogramm uutele töötajatele. Sõbralik kollektiiv juhtkonnast autojuhtideni."
  • "Maailma ägedaim koht töötamiseks. Väga okei mikrokliima, piisavalt vastutusrikas töö, töö eest korralik tasu. 5+"
  • "Ettevõttes on olulised väärtused, mis lähevad kokku ka minu väärtustega ning see teeb töökeskkonna igati sobivaks. Vähe on ideid ja mõtteid, mida ei tohiks teoks teha - kui need ühtivad ettevõtte eesmärkidega, siis on kõik võimalik, ole ainult hakkaja ja tegutse. Meie tunnuslause on, et see on asutus, kus õpivad ja töötavad parimad ning selline suhtumine on mulle kui töötajale väga innustav."
  • "Ootamatult tore ja hooliv ettevõte, kus inimesed annavad sellise lisaväärtuse. Iga päev on hea tööle minna."
  • "Firma tegevjuht on "hands-on" juht, kui vaja sõidab Espoost kohale, et Eesti kontorisse vaip osta ja see oma õlal kohale tassida, nagu Kalevipoeg."
  • "Väga professionaalne seltskond. Juhatus on alati kättesaadav. Puudub bürokraatlik hierarhia. Tööle tullakse sära silmis ja eesmärgiga oma ülesanded korralikult ära teha ja alati natuke veel..."
  • "Ettevõte hoolib oma inimestest, suhtumine töötajatesse on lugupidav, iga inimest väärtustatakse ja temaga arvestatakse. Ettevõte väärtustab ka töötajate isiklikku aega enesearengule, perele ja spordile. Ja need ei ole ainult sõnad, vaid siin taga on üle 100 inimeseline meeskond. Märk heast tööandjast on ka inimeste püsivus ja staaz. Pigem suurendatakse meeskonda ja liituvad uued inimesed, kellele sobivad ja kes samastavad end ettevõtte põhiväärtustega. Ka motivatsioonipakett pakub lisaks töötasule mitmeid pehmeid väärtuseid, mida ei saagi rahas mõõta."
  • "Väga inimkeskne ja arengule innustav organisatsioon. Organisatsioon, kes aitab inimestel õnnestuda. Märksõnu: arengu-võimalused, Meie Akadeemia, järelkasvu-programmid, elutasakaal, eesmärgid, innovaatilised lahendused, paindlikkus töösuhetes."
  • "Parim ettevõte, kus tööd teha. Ilmselt eristab meid just meie inimeste soojus ja ühtehoidvus. Tervitame uusi töötajaid alati avasüli ja meist kiirgab soojust ja abivalmidust. Kutsume enda töötajaid meie pereks ja teeme sulandumise alati hõlpsaks. Tunneme uhkust enda pere üle!"

Oma tööandjat saab kiita nii selle loo kommentaariumis kui ka “Kiida oma tööandjat“ kampaania lehel. Kõigi vahel, kes oma tööandjat kampaania raames kiidavad, loositakse välja tasuta pääse 28. jaanuaril 2016 toimuvale konverentsile «Unistuste tööandja: 100 ideed», kus tehakse teatavaks ka „Unistuste tööandja 2016“. Kiitusi ootame veel kuni 30.novembrini.