„Esimese nädala jooksul laekus hulganisti kiitusi väga erinevatele ettevõtetele. Aktiivne osavõtt näitab töötajate positiivset hoiakut oma tööandjasse ja seda on hea läbi toredate kiitmiste lugeda,“ ütles kampaania eestvedaja, Marketingi Instituudi tegevjuht Anu-Mall Naarits.

Peamiselt tuuakse kiituste puhul välja seda, et ettevõtted hindavad ja motiveerivad oma töötajaid ning panustavad meeskonna arengusse. Esiletoomist väärivad ettevõtted nagu ABB AS, Adven Eesti AS, AS Palmako, Balti Logistika AS, Eastman Specialties OÜ, Eesti Liinirongid AS, KAFO OÜ, Metaprint AS, Maksu- ja Tolliamet, Põldma Kaubanduse AS, SA NUKU, Odien OÜ, SA Tartu Rahvaülikool, Tallinna Kiirabi, Valio Eesti AS jpt.

„Võrreldes eelmise aastaga tuuakse enim esile tööandjapoolset vastutulelikkust ning lisaväärtuste pakkumist, sh erinevad ühisüritused, vabad päevad ja koolitusvõimalused,“ rääkis Naarits.

Oma tööandjat saab kiita nii selle loo kommentaariumis kui ka kampaania kodulehel veel kuni 30. novembrini. Kõigi vahel, kes oma tööandjat kampaania lehel tunnustavad, loositakse välja tasuta pääse 8. veebruaril toimuvale konverentsile «Unistuste tööandja: 100 ideed», kus tehakse teatavaks ka „Unistuste tööandja 2017“.