1. Ta alustas varakult. Vaid 10aastase einestas väike Warren Buffett New Yorgi börsi ühe liikmega. Juba 11-aastasena tegi ta oma esimese aktsiatehingu. Ta ostis Cities Service eelisaktsiaid 38 dollariga tükist. Teismelisena teenis Buffett kuus umbes 175 dollarit, mis tol ajal ei olnudki nii väike raha. 16-aastasena oli tema pangakontol juba enam kui 50 000 dollarit.

2. Buffett lükati tagasi. Buffett oli kindel, et saab Harvardi ülikooli sisse, kuid ta ei saanud. Selle asemel läks ta Columbia ülikooli, kus ta oli edukas. Buffetti iidol raamatu "Intelligentne investor" kirjutanud Benjamin Graham keeldus temaga kokku saamast, kuna Buffett ei olnud juut. Buffetti järjekindlus tasus end ära ja lõpuks palkas Graham ta tööle.

3. Ta on tagasihoidlik. Buffett elab ikka samas majas, mille ta ostis Omahas 1956. aastal 31 500 dollari eest. Tänapäeval maksab teisel pool tänavat maja rohkem kui 2 miljonit dollarit. Ta ei kasuta arvutit ja eelistab nutitelefonile tavalist mobiiltelefoni.

4. Tal jätkub aega harrastusteks. Kuuldavasti kulutab Buffett päevast 80% lugemisele. Ta mängib nädalas umbes 12 tundi bridži. Tema mängupartner on USA rikkaim inimene Bill Gates. Buffett on igapäevane Cola-Cola tarbija. Ja lõunaks naudib ta jäätist.

5. Tema üüratu teenistus. Üksi 2013. aastal teenis Warren Buffett keskmiselt 37 miljonit dollarit – mitte aastas vaid terve aasta iga päev.