Tesla kaasasutaja Elon Musk ärkab igal hommikul kell 7 ja asub kohe tööle. Ta joob kohvi ja veedab pool tundi emaile lugedes ning olulisematele kirjadele vastates. Mehe enda sõnul pole tal aega hommikust süüa. Pärast oma poegade kooli saatmist käib ta duši all ja sõidab tööle.

Microsofti asutaja Bill Gates alustab päeva trenniga. Ta jookseb tund aega jooksulindil ja vaatab samal ajal harivaid DVD-sid. Pärast ärkamist kuuluvad tema menüüsse hommikuhelbed.

Investor Warren Buffetile meeldib magada. Buffett ütles, et magab tavaliselt kaheksa tundi, ärkab kell 6.45 ja alustab päeva ajalehtede lugemisega.

Amazoni asutaja ja juht Jeff Bezos väärtustab samuti und. Bezose sõnul on magamine tema jaoks oluline ja ta ärkab äratuskellata. Kõige olulisemad kohtumised üritab ta ajastada kella 10-ks.

Facebooki asutaja Mark Zuckerberg on oma brändile truu. Esimese asjana pärast ärkamist võtab ta nutitelefoni kätte ja vaatab Facebooki. Seejärel vaatab ta üle, mis talle sõnumirakendustes on kirjutatud. Zuckerbergi sõnul ei taha ta aega raisata väikeste otsuste tegemiseks, mistõttu kannab ta iga päev enam-vähem samasuguseid riideid.