1. Pinterest
See sotsiaalmeediaettevõte pakub oma töötajatele midagi täiesti uskumatut – piiramatu hulga puhkepäevi. Töötajad võivad endale igal ajal vaba päeva võtta, kui tunnevad, et akud vajavad laadimist. Samuti külvab Pinterest oma töötajad üle kõikvõimalike Apple'i vidinatega, mida neil vaja võib minna, et meeskond tunneks end hästi ja oleks võimalikult produktiivne.

2. Clif Bar & Company
On täiesti loogiline, et orgaanilise toidu toomisega tegelev ettevõtte panustab oma töötajate heaolusse. Firma peakorteris, mis asub Californias Emeryvilles, on töötajate kasutuses tantsustuudio, jõusaal ja ronimissein – igal nädalal võivad töötajad kaks ja pool tundi oma äranägemise järgi ennast liigutada, samal ajal tiksub palk rõõmsalt edasi.

3. Bain & Company
Konsultatsioonifirma Bain & Company mõistab, et töötajatel on vaja oma efektiivsuse hoidmiseks akusid laadida. Selle firma töötajad võivad soovi korral võtta kaks kuud kestva puhkuse, „et aeg maha võtta ja tegeleda isiklike eesmärkide saavutamisega“, nagu seisab ettevõtte kodulehel.

4. Salesforce
See pilveteenuseid pakkuv ettevõte San Franciscos on kokku pannud hüvitistepaketi, kuhu kuuluvad erinevad heaoluteenused. Näiteks makstakse töötajale 100 dollari ulatuses iga kuu kinni massaažiprotseduurid, joogatreeningud, toitumisnõustamine ja muud taolised mõnud. Samuti pakub ettevõte töötajale 250 dollari suurust krediiti, mida saab kasutada näiteks lapsehoolduspuhkuse ja haiguslehe ajal.

5. Dropbox
Silicon Valleys resideeriv Dropbox toidab oma töötajaid heldekäeliselt – firma kohviku menüüd võib ilma igasuguse liialduseta nimetada gurmeeks. Täiesti ootamatuna kõlab see, et kontoris on muusikastuudio, kuhu võib spontaanselt sisse hüpata ja veidi jämmida. Lisaks sellised maised teenused nagu juuksur, pesumaja, keemiline puhastus. Äkki tasuks San Franciscosse kolida?

6. Mattel
Barbiede ja Hot Wheels’i tootjal on perede õnnelikuks tegemises pikk kogemus ja sellest saavad osa ka ettevõtte töötajad. Täistöökohaga inimestele makstakse näiteks kinni see aeg, mille nad koolis õppides ja ennast täiendades veedavad. Samuti tasustab mänguasjatootja vabatahtliku töö Mattel Children's Foundationi juures.