Töötlevas tööstuses suurenes toodang 4%, kuid energeetikas ja mäetööstuses vähenes ligi 6%.

Kogu 2014. aasta jooksul püsis töötleva tööstuse toodang eelmise aasta sama kuuga võrreldes mõõdukas kasvus. Suurenesid nii eksport kui ka müük kodumaisele turule.

2014. aastal ületas toodang eelmise aasta taseme kahes kolmandikus tööstusharudest. Positiivselt mõjutasid toodangu kasvu suurema osatähtsusega tööstusharud — elektroonikaseadmete tootmine kasvas 7%, puidutöötlemine 8% ja toiduainete tootmine 4%.

Suurenes ka metalltoodete, elektrimasinate, mootorsõidukite, kütteõlide ning masinate ja seadmete tootmine. Toodang vähenes keemiatoodete, mööbli ja ehitusmaterjalide tootmises.

Toodangu kasv 2014. aastal põhines peamiselt ekspordi suurenemisel. Välisturule müüdi 70% kogu töötleva tööstuse toodangust. Nii eksport kui ka nõudlus kodumaisel turul kasvasid 2013. aastaga võrreldes ligi 2%.

2014. aasta detsembris suurenes tööstustoodang 2013. aasta detsembriga võrreldes 8%, sealhulgas töötleva tööstuse toodang 7%. Detsembris toodeti 23% rohkem elektrit ja 13% soojust kui 2013. aasta detsembris.

Sesoonselt korrigeeritud andmetel toodeti 2014. aasta detsembris nii tööstuses kokku kui ka töötlevas tööstuses 1% vähem toodangut kui novembris.