Ettevõte ekspordib Ungari suurimatesse kaubanduskettidesse Tesco, Auchan ja CBA siidrit, long-drinki, kokteili- ja karastusjooke.

“Alustasime Ungarisse eksporti Fizz siidrite, G:N long drinki ja klaaspudelis kokteilijookidega, millele on tänaseks lisandunud karastusjoogi Angry Birds eksport,” ütles A. Le Coq’i juht Tarmo Noop ettevõtte teates.

Ta lisas, et siidrid ja kokteilijoogid on ungarlaste jaoks Eestiga võrreldes uus joogikategooria ning eestlaste väljatöötatud maitsed ja pakendid on kohalikul turul väga hea vastuvõtu leidnud.

Noobi hinnangul on karastusjookide ekspordis saatnud ettevõtet kõige suurem edu Angry Birdsi turustamisel. Antud brändi ainumüügiõigus joogikategoorias on mitmetel Euroopa turgudel Olvi grupi ettevõtetel.

A. Le Coq’i eesmärgiks on saavutada Ungari turul aasta lõpuks 500 000 euro suurune ekspordikäive.

A.Le Coq ekspordib Euroopasse peamiselt õlut, siidrit ja long-drinke, edukaimad müügiartiklid on Gin Long Drink, Fizz siider ja uuenenud kokteilijoogid klaaspudelis. A. Le Coqi toodete sortimendis on kümme tootegruppi, neist suurimad õlu, vesi, mahl ja karastusjook.