"Selveri lähema kolme aasta eesmärk on müügipinna kahekordistamine," ütles A-Selveri juhataja Ain Taube. "Meie 9 kuu majandustulemused näitavad, et Selveri kett on suutnud teha märkimisväärse kasvu, millele on kaasa aidanud ka klientide ostujõu oluline paranemine. Selle tunnistuseks on asjaolu, et käesoleval aastal on meie käive kasvanud ostude arvust oluliselt kiiremini."

Selveri ostude arv kasvas selle aasta esimese üheksa kuuga 16,8% ehk 8,64 miljoni ostuni. Septembris kasvas Selveri käive eelmise aasta sama ajaga võrreldes 14,7% ja ostude arv 12,1%. "Klientide ostujõu kasv annab meile julgust keti laiendamiseks," selgitas Ain Taube. "Järgmisel aastal tahame avada mitu uut kauplust. Uusi Selvereid plaanime näiteks Tallinnasse, Narva, Jõhvi, Võrru, Valka, Tartusse ja mujale Eestisse. Tahame Selverist kujundada üle-eestilise haardega jaekaubandusketi ? iga eestimaalase lemmikpoe."

Selveri turuosa Eesti jaekaubanduses kokku oli 2004. aasta esimese poolaasta seisuga 3,8%, toidukaupades 5,9% ning tööstuskaupades 1,8%. Spetsialiseerumata toidukaupluste osas oli Selveri turuosa 7,5%. Eesti jaekaubandusturg tervikuna kasvas samal ajal 15,4%. "Esimesel poolaastal kasvasime turust 6,6% kiiremini ehk 22%, mis on olnud meie üks eesmärke," sõnas Ain Taube. "Turu suure kasvunumbri taga on lisaks sisulisele kasvule ka jaekaubanduse legaliseerumine."

A-Selveri ostu- ja turundusdirektor Iivi Saar lausus, et klientide ostueelistused sellel aastal palju muutnud ei ole. "Selveri Köögi toodang, nt maksapasteet ja Kräsupea kook, on väga kiiresti omaks võetud ka Saaremaal, kus me avasime kaupluse alles kolm kuud tagasi ," rääkis Iivi Saar. "Palju ostetakse puu- ja aedvilju, kuid järjest enam eelistatakse osta ka valmistoitu."

Iivi Saare sõnade kohaselt on Selver püüdnud lisaks tavapärasele tootevaliku laiendamisele pakkuda klientidele ka midagi sellist, mida on võimalik osta ainult Selverist ? Selveri Köögi toodang on üks olulisemaid eripäraseid asju, mida Selver oma klientidele pakub. "Koostöös meisterkokk Dimitri Demjanoviga pakume klientidele toidukomplekte ja võimalust kodustes tingimustes ise endale mugavalt kvaliteetrooga valmistada," lisas Saar.

Tööstuskaupade hulgas on Selveril ainulaadseid kaupu näiteks kodusisustuskaupades (lillevaasid ja - potid, punutised, laekad), tähtpäevakaupades (sõbrapäeva, lihavõtete, jõulude puhuks), nõudes (taldrikud, klaasid, serveerimisnõud) ja toiduvalmistamise kaupades (ahjupotid, küpsetusvormid).

A-Selver ASi ketti kuulub 11 kauplust, millest seitse asuvad Tallinnas ja neli maakonnakeskustes - Viljandis, Pärnus, Rakveres ja Kuressaares. Eesti kapitalil põhinev Selveri super- ja hüpermarketite kett kuulub börsiettevõtte Tallinna Kaubamaja kontserni. Kett annab tööd 950-le inimesele. Ettevõtte 2003. aasta käive oli 1,2 miljardit krooni, 2004. aasta esimese üheksa kuu käive oli 1,05 miljardit krooni.