Äsja avaldatud majanduslike huvide deklaratsioonide järgi on Peep Aaviksool kohustusi rohkem kui 2,1 miljoni krooni eest. Koos abikaasaga on tal Hansapanga ees üle miljonikroonine võlg. Lisaks on mehel liisitud Honda 116 494 krooni eest ning tal on 50 668eurone käendusleping ja koos abikaasaga 12 253eurone kohustus, kirjutab Eesti Päevaleht.

Kui Tsahknal oli tunamullu liisingu- ja pangakohustusi 2,25 miljoni eest, siis mullu oli tal majanduslike huvide deklaratsioonis võlgu 551 738,47 krooni. See-eest on eelmise deklaratsiooniga võrreldes vähenenud tema kinnisvara hulk, nimekirjast puuduvad kaks Tallinna korterit. Tsahkna deklaratsioonis on aga endiselt vana Žiguli, mille kohta mees eelmisel aastal tunnistas, et selle autoga ta ei sõida, masin seisab niisama ja on lihtsalt arvelt maha võtmata.

Üle miljoni krooni on kohustusi ka Tatjana Muravjoval. Jüri Ratasel on aastaga vähenenud õppelaenu võlg, 71 300 kroonist on jäänud tasuda veidi üle 67 000. Päris ilma võla või liisinguta on Kaia Jäppinen.

Väärtpabereid ja aktsiaid on kõige rohkem Aaviksool — üle nelja miljoni krooni väärtuses, neist suurima osa moodustavad Eesti Telekomi aktsiad. Teisel kohal on Jäppinen 150 000 osakukrooniga. Väikseima väärtusega väärtpaberiportfell on Tatjana Muravjoval — temal on 200 krooni väärtuses ASi Kolle tavaaktsiaid.