„Pariisi kontori avamine on oluline samm meie kasvustrateegias, oleme seni igal aastal avanud ühe uue kontori ja kahekordistanud oma töötajate arvu. Soovime lähiajal oma võimekat Tallinna meeskonda täiendada mitme andeka ja töötahtelise spetsialistiga, mis aitaks meil globaalsel ja väga tihedal online-reklaami firmade turul tipus püsida," ütles Adcashi tegevjuht Thomas Padovani.

„Adcash pakub konkurentsi maailma suurimatele online-reklaami firmadele. Meie klientide rahuololev tagasiside ja nende soovituste põhjal jõudsalt kasvav uute klientide hulk näitavad selgelt, et meie meeskond suudab pakkuda oma valdkonna parimat teenust. See inspireerib meid edasi pürgima ja veelgi laienema, et olla oma klientidele üle maailma lähemal ning toetada nende tegevust tipptasemel reklaamivõimalustega," ütles Adcashi tegevjuht Thomas Padovani.

Adcashi peakontor asub Tallinnas, harukontorid Bulgaarias Sofias, Mehhikos Queretaros ja Prantsusmaal Pariisis. Adcash annab Eestis tööd 35 inimesele, kokku töötab Adcash'is 53 inimest. Pariisi südalinnas asuvas kontoris alustab tööd esialgu neli inimest.

Adcashi reklaamikliendid on ettevõtted Prantsusmaal, Suurbritannias, Hispaanias, Itaalias, Bulgaarias, Türgis, Venemaal, Mehhikos, Hiinas, Indias ja Eestis. Adcash vahendab klientide reklaame 249 riiki ja regiooni.

Adcashi suuremad reklaamikliendid on online-mänge loovad ettevõtted, aga ka teised firmad, kes soovivad end võimalikult tulemuslikult reklaamida erinevatel veebilehtedel. Adcashi vahendusel jõuab klientide reklaam enam kui 80 000 veebilehele ja iga päev enam kui 90 miljoni unikaalse kasutajani.