Võlakirju märgiti vaid 1 826 800 euro eest ehk 36,5 protsenti pakutud mahust.

Kokku märkisid võlapabereid 306 investorit, keskmine märkimissumma oli 5970 eurot, teatas ettevõte.

AdmiralMarkets AS jätkab menetlust võlakirjade noteerimiseks Nasdaq Tallinna börsil.

„Admiral Markets on väga tänulik kõigile investoritele, kes usuvad ettevõttesse ning osalesid emissioonis. Jaeinvestorite seas saavutasime püstitatud eesmärgi ning saime positiivset tagasisidet mitmelt institutsionaalselt investorilt, kes oleks aga vajanud märkimisotsuse tegemiseks rohkem aega. Eriti seetõttu, et Admiral Markets ja meie osutatav finantsteenus on ainulaadne Baltimaades,“ ütles Admiral Markets AS-i juhatuse liige Sergei Bogatenkov.

Nasdaq Tallinna börs on alustanud menetlust Admiral Markets AS-i võlakirjade noteerimiseks börsi Balti võlakirjade nimekirjas ning ettevõte jätkab menetlust, et võlakirjad saaksid noteeritud 2018. aasta esimeses kvartalis. „Peame võlakirjaemissiooni positiivseks kogemuseks meie teel avalikuks ja avatud ettevõtteks ning julgustame teisi ettevõtteid, kes kaaluvad oma aktsia- või võlakirjaemissiooni,“ ütles Bogatenkov.

Bogatenkov märkis, et mõned investorid tundsid huvi, kuidas on Admiral Markets valmistunud võimalikeks regulatiivseteks meetmeteks, mida Euroopa Väärtpaberituru Järelevalve (ESMA) võib 2018. aastaks välja pakkuda, sealhulgas hinnavahelepingute (CFD) osas. „AdmiralMarkets on alati hoolega hinnanud riske, mis on seotud meie tööstusharu regulatiivsete muudatustega. Admiral Markets toetab täielikult ESMA kavandatavaid ettepanekuid ning teeb tööd selle nimel, et regulatiivses raamistikus paraneksid standardid.“

Võlakirjaemissioon mahuga kuni 5 miljonit eurot oli suunatud Balti riikide institutsionaalsetele ja jaeinvestoritele. Kokku pakkus Admiral Markets 50 000 võlakirja nominaalväärtusega 100 eurot. Võlakirjade intressimäär on 8 protsenti aastas ning intressimaksed toimuvad kaks korda aastas. Võlakirjade lunastamistähtaeg on 28. detsember 2027, mil emitent peab kõik võlakirjad tagasi ostma.