Ühinenud advokaadibüroo jätkab tegevust Ellex Raidla ärinime ja kaubamärgi all. Liitumise tulemusena lisanduvad Ellex Raidla partnerite ringi senised Primuse juhid Gerli Kilusk, Anton Sigal ja Ermo Kosk, kasvatades Ellex Raidla partnerite arvu 12-ni. Büroo partnerid on veel Jüri Raidla (vanempartner), Ants Nõmper (juhtivpartner), Toomas Vaher, Martin Triipan, Sven Papp, Risto Vahimets, Raino Paron, Arne Ots ja Martin Käerdi.

Ellex Raidla juhtivpartneri Ants Nõmperi sõnul sai ühinemine teoks, kuna Ellex Raidla ja Primuse arusaamad kvaliteedist ja klienditeenindusest olid sarnased. „Mõlemad bürood on erinevate uuringute kohaselt Eestis vaieldamatud kvaliteediliidrid. Samuti iseloomustab meid sarnane töökultuur: näiteks tegeleb kummaski büroos juba täna iga kliendi ja projektiga alati vahetult partner, kes kuulub ka ise klienti nõustavasse meeskonda,“ ütles Nõmper.

Tema sõnul paistis Primus Eesti uuema põlvkonna advokaadibüroode seast selgelt silma ka väga heade majandustulemuste poolest. „Tegu on ainsa noorema põlvkonna advokaadibürooga, mis on suutnud murda end teenuste käibelt top 5 hulka,” ütles Nõmper.

Advokaadibüroo Primus partner Gerli Kilusk märkis, et Ellex Raidlaga liitumine toob kaasa sünergia, mis lubab Primuse meeskonnal jätkata klientidele parimal tasemel õigusnõustamise teenuse pakkumist.

“Ellex Raidla tugev kaubamärk, tõhus juhtimismudel, väga heal tasemel tugiteenuste korraldus ning tugev ülebaltiline koostöö on meie jaoks ideaalsed lahendused, mis lubavad Primuse meeskonnal jätkata igapäevast süvitsi tööd klientidega,” sõnas Kilusk.