Kui veel eilse seisuga oli KV.ee portaalis enam kui 30 000 pakkumist, siis täna on neid napilt üle 21 000. Peab aga mainima, et 11st firmast kolm on veel täna oma pakkumistega portaalis sees. Nimekirjas on 23 LAAM büroo maaklerit ning lausa 46 Arco Real Estate maaklerit. Lisaks ka üks 1Partneri maakler. Ärilehele on teada, et tegu on portaali endapoolse viiteajaga ning esmaspäeval peaks ka need tegijad läinud olema.

Üleöö kadus KV.ee'st näiteks 4156 korterimüügi kuulutust, 2277 majamüügi kuulutust ning 3077 maamüügi kuulutust.

Samal ajal on Eesti uus turuliider City24.ee, kelle omanikuks on muide Ilmar Kompus. Tema taust on huvitav, sest varasemalt on ta olnud ka BNSi omanik, kuid ühel hetkel müüs ta selle Eesti Meedia omanikule Margus Linnamäele. Erinevates ringkondades on räägitud, et ka City24.ee'd kontrollib tegelikult Linnamäe. Niisiis tegi ta justkui iseendale kingituse. Samas oli tal enne kaks enam kui 30 000 kuulutuste arvuga veebikülge, nüüd enam mitte.

Ühiselt otsustasid eile KV.ee'st lahkuda Pindi Kinnisvara, Uus Maa, CKE, Domus Kinnisvara, Arco Vara, LVM, Ober Haus, 1 Partner, RE Kinnisvara, LAAM ja Kinnisvaraekspert. Põhjuseks toodi uus hinnakiri, mis tähendanuks suurtele tegijatele kohati 400-kordset hinnakasvu.