Uue otseühenduse avamine Riia ja Pariisi vahel aprilli lõpus peaks ettevõtte hinnangul samuti oluliselt suurendama kaubavedude mahtu ja tugevdama airBalticu positsiooni Prantsuse turul. Koostöös kohaliku partneriga pakub lennufirma teenuseid kõigis suurtes Prantsusmaa linnades. airBalticu klientidele tähendab see võimalust kombineerida õhutransporti maatranspordiga.

airBaltic Cargo direktori Haralds Treimanis'e sõnul töötab firma väga kiirelt areneval turul. "Üha enam kliente väärtustavad kauba vedamisel õhutranspordist tulenevaid eeliseid ning kombineerivad airBalticu teenused maatranspordiga," sõnas ta. Vähene ajakulu võimaldab opereerida väiksemate aga sagedamate saadetistega. Seeläbi on ettevõtte laos või suurema partii all kinni oleva kapitali osa väiksem ning rahakäive suurem.

airBaltic Cargo esindab Läti turul SAS Cargot ja Lufthansa Cargot ning pakub ka kaubavedu airBalticu otselendudel. airBaltic Cargo koostööpartnerite võrgustik hõlmab kogu Euroopat, mis võimaldab ettevõttel pakkuda transporditeenuseid paljudel suundadel. 2004. aastal ulatusid airBaltic Cargo kaubaveod 1790 tonnini, 53% rohkem kui aastal 2003.

AIR BALTIC CORPORATION (airBaltic) on 1995. aastal asutatud börsifirma. Firma peamisteks omanikeks on Läti riik ja SAS AB. 2004. aastal oli airBalticu käive 51,6 miljonit LVL (2,3 miljonit EEK) ning ettevõte teenindas 589 288 reisijat. Hetkel pakub airBaltic otselende kahest Baltikumi pealinnast - Riiast ja Vilniusest.

Riiast sõidab airBaltic Amsterdami, Barcelonasse, Berliini, Brüsselisse, Dublinisse, Hamburgi, Helsingisse, Kiievisse, Kopenhaagenisse, Londonisse, Manchesteri, Moskvasse, Milanosse, Minski, Münhenisse, Oslosse, Pariisi, St Peterburi, Istanbuli, Stockholmi, Stuttgarti, Tallinna, Vilniusesse, Viini ja Genfi. Mais planeerib airBaltic avada esimese siseliini Lätis, mis ühendab Riiat ja Liepājat.

Vilniusest pakub airBaltic otselende Berliini, Dublinisse, Hamburgi, Helsingisse, Kopenhaagenisse, Londonisse, Münhenisse, Oslosse, Riiga, Tallinna ja Viini.

airBalticu lennukipark koosneb seitsmest lennukist Boeing 737-500 ja seitsmest lennukist Fokker 50.