Aivar Rehe on töötanud pangas alates 2006. aasta algusest, mil asus tööle Sampo Panga juhatuse esimehena. "Soovin tänada Aivarit 10-aastase pühendunud ja asjatundliku töö eest Danske Bankis," kommenteerib Ivar Pae. "Aivari juhtimisel oleme loonud eduka ja muutustega kaasas käiva panga. Oleme pakkunud konkurentsivõimelisi teenuseid oma klientidele ja samal ajal sammu pidanud muutuvate kliendivajaduste, tehnoloogia- ja regulatsioonide uuendustega. Selle edukaks tulemuseks on Danske Banki tunnistamine mitme aasta jooksul parima teenindusega pangaks Eestis. Soovime Aivarile edu tema edasistes tegevustes."

Aivar Rehe sõnul on olnud pangas töötatud aastad pingelised ja väljakutseid pakkuvad: "Selle aja sisse on mahtunud nii majandus- ja panganduskriise kui rahulikke kasvuaastaid. Võin kinnitada, et minu prioriteet on olnud alati kõrge klienditeeninduse tase ja kliendi rahulolu. Nüüd, panga ümberpositsioneerimise ajajärgul, on õige aeg anda võimalus uutele tegijatele." Danske Bank Eesti filiaali juhi kohuseid hakkab täitma alates 1. septembrist Danske Banki Balti panganduse juht Ivar Pae. Danske Bank Eesti filiaali uut juhti otsitakse.

Danske Bank Group on Taani suurim ja üks Põhjamaade suuremaid pangakontserne. Eesti turul keskendub Danske Bank äriklientide ja nendega seotud eraisikute teenindamisele. Danske Bank investeerib oma töötajate, teenuste ja süsteemide arendamisse eesmärgiga teha turu parimaid pakkumisi ning kasvatada ärimahtusid nimetatud kliendisegmentides.

„Ma räägin peale pangast lahkumist ehk peale 1. septembrit,“ ütles Aivar Rehe. „Hoolin, et panga töötajad ei saa vääriti sõnumeid.“